Stiri

Actorul Jeff Bridges a mărturisit că suferă de cancer

Jeff Bridges
Actorul Jeff Bridges și-a anunțat fanii din mediul online că a fost diagnosticat cu limfon. Chiar și așa, actorul și-a păstrat o atitudine pozitivă.

Jeff Bridges, actorul recunoscut pentru rolurile din filme precum „The Big Lebowski”, „Crazy Heart” şi „True Grit”, a dezvăluit luni seara că a fost diagnosticat cu limfon.

Actorul a făcut anunțul trist printr-o postare de Twitter prin care făcea referire la personajul din „The Big Lebowski”: „Cum ar spune Dude, un nou rahat a apărut. Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, sunt norocos că am o echipă minunată de medici şi prognosticul e bun. Voi începe tratamentul şi vă voi ţine la curent cu recuperarea mea”.

Jeff Bridges

Actorul în vârstă de 70 de ani nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătate, dar într-un alt mesaj postat pe aceeași rețea de socializare și-a îndemnat urmăritorii să meargă la vot, potrivit The Guardian

Jeff Bridges

Jeff Bridges a declarat că a înțeles că diagnosticul pe care l-a primit este unul destul de grav. Limfonul este un tip de cancer care începe în sistemul limfatic, care face parte din sistemul de protecție al organismului. Principalele tipuri de limfom sunt limfomul Hodgkin și limfomul non-Hodgkin.

Cine este Jeff Bridges 

Născut pe 4 decembrie 1949, la Los Angeles, Jeff Bridges a fost de şapte ori nominalizat la premiile Oscar de-a lungul carierei. A câştigat trofeul Academiei americane de film pentru rolul principal din „Crazy Heart”. Între filmele în care a jucat se numără „The Last Picture Show” (1971), „Star Man” (1984) şi „Hell or High Water” (2016) și Iron Man.