Lansări muzicale

Armin van Buuren și R3HAB au lansat piesa „Love We Lost”, în colaboare cu Simon Ward

Armin van Buuren & R3HAB feat. Simon Ward - Love We Lost
Armin van Buuren & R3HAB feat. Simon Ward - Love We Lost [Sursa foto: Captură YouTube]
Armin van Buuren, R3HAB și Simon Ward au făcut echipă și au lansat piesa „Love We Lost”. Dă-i play aici!

Unele colaborări sunt legendare încă dinainte să fie pus primul cuvânt pe foaie și primul acord pe portativ, totul prin simpla asociere. Armin van Buuren și R3HAB sunt un astfel de exemplu cu piesa „Love We Lost”, prima colaborare dintre cei doi.

  „Ce iubesc cel mai mult la piesa <<Love We Lost>> este mesajul. Interpretate perfect de Simon Ward, versurile ne spun că sunt lucruri pentru care merită să lupți, chiar și atunci când pare că totul lucrează împotriva ta.

Sunt foarte încântat că am produs această piesă alături de R3HAB, față de care am o părere foarte bună. Sper că toți cei care ascultă această piesă să se simtă la fel de inspirați ca noi, atunci când am compus-o”, a spus Armin van Buuren despre piesa nouă.

Armin van Buuren & R3HAB feat. Simon Ward - Love We Lost
Armin van Buuren & R3HAB [Sursa foto: Captură YouTube]

„Sunt entuziasmat să împart cu toată lumea această colaborare cu Armân van Buuren, o colaborare pe care o aștept de mult.

<<Love We Lost>> este exact ce mi-am imaginat atunci când am început să discut cu Armân. Sunt fericit că am reușit amândoi să ne lăsăm amprenta pe această producție, alături de vocea puternică a lui Simon Ward. Pentru mine, este o piesă cu versuri pline de rezonanță, care transmit mesajul nostru de a muta munții din loc doar pentru lucrurile care contează cu adevărat în viață”
, a adăugat și R3HAB.

Videoclip: Armin van Buuren & R3HAB feat. Simon Ward- Love We Lost

Armin Van Buuren este un ambassador global al muzicii electronice. Aceasta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei, la nivel global. Până în prezent, Armin a lansat cinci albume și reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări, prin intermediul showului său radiofonic, săptămânal,  A State Of Trance, al evenimentelor și pieselor lansate.

Citeste si: ARMIN VAN BUUREN & DAVINA MICHELLE- Hold On

Producătorul Fadil El Ghoul, cunoscut mai ales drept R3HAB, se află în centrul scenei dedicate muzicii dance din ultimii 15 ani. R3HAB a făcut remixuri pentru artiști de top, precum Rihanna, Drake, Taylor Swift și Calvin Harris, a creat imnuri precum „All Around The World (La La La)” și  Lullaby” și a colaborat cu Ava Max, ZAYN, Luis Fonsi, Sean Paul și mulți alții. Piesele sale au reușit să adune, de-a lungul timpului, peste 7 miliarde de streamuri, cu 1.1 miliarde doar în 2021.