Lansări muzicale

Armin van Buuren lansează "Forever & Always" și "Clap"

Armin van Buuren lansează
Armin van Buuren [Sursa foto: Facebook]
Armin van Buuren revine în atenția fanilor cu două piese noi la începu de toamnă: "Forever & Always" și "Clap"

Armin van Buuren începe toamna în forță cu 3 lansări muzicale. După lansarea piesei  "Computers Take Over the World", creată cu ajutorul inteligenței artificiale, Armin aduce în atenția fanilor alte două piese noi "Forever & Always" și "Clap".

Citeste si: Concertul lui Armin van Buuren din Bucureşti a fost anulat. Intrarea era liberă

Armin van Buuren a lansat două piese noi la început de toamnă

"Forever & Always" a fost lansată în colaborare cu alți doi mari artiști, Gareth Emery şi Owl Cit și are un sound diferit față de cel clasic olandez și o înclinație spre tehno, care pare să revină în tendințele anului 2022. Piesa a fost ascultată pentru prima dată la festivalul de la ”Ultra Miami”, iar apoi la ASOT1000 la Los Angeles. Vocea este a lui Adam Young de la Owl City, care a devenit inconfundabilă după lansarea single-ul de debut, "Fireflies" din 2009.

Citeste si: Armin van Buuren a lansat piesa "Computers Take Over the World"

Videoclip: Armin van Buuren- "Forever & Always" 

 

Armin van Buuren a lansat și piesa ”Clap”, scurtă și puțin mai ritmată, potrivită pentru festivalurile din timpul verii, cu rol de a introduce o altă piesă sau un DJ set. Track-ul a fost ascultat deja live la Ultra Music Festival în Miami şi este una dintre melodiile care se vor regăsi pe albumul "A State of Trance, Ibiza 2022".

Videoclip: Armin van Buuren- ”Clap”

 

Armin van Buuren este unul dintre cei mai apreciați DJ din întreaga lume și este așteptat și de fanii din România. DJ-ul a fost prezent la evenimentul caritabil pentru refugiații din Ucraina ”WE ARE ONE”, din martie 2022, după ce fusese în România pentru un set surpriză, sus pe Palatul Parlamentului în vara 2021.