Stiri

Concertul lui Armin van Buuren din Bucureşti a fost anulat. Intrarea era liberă

Concertul lui Armin van Buuren din Bucureşti a fost anulat. Intrarea era liberă
[Sursa foto: Facebook ]
Armin van Buuren nu va mai susţine show-ul care era programat pe 24 septembrie, în Bucureşti.

Mii de fani sperau să îl revadă pe Armin van Buuren în Bucureşti, dar din păcate, show-ul său a fost anulat. Concertul ar fi trebuit să aibă loc în Piaţa Constituţiei, iar intrarea era liberă.

Armin van Buuren nu mai vine în Bucureşti, pe 24 septembrie

Armin van Buuren, DJ-ul olandez cu cei mai mulţi fani din România, trebuia să susţină un show incendiar pe 24 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Din păcate, organizatorii au anulat evenimentul, care a fost amânat şi în 2021, din cauza pandemiei de Covid-19. 

"Din păcate, show-ul Sound of Bucharest, care trebuia să aibă loc anul acesta, pe 24 septembrie, este anulat. Nesiguranțele cu care ne confruntăm și toate schimbările de natură economică din ultima perioadă ne împiedică să continuăm organizarea show-ului la standardele pe care ni le doream, cu intrarea liberă, așa cum era era programat inițial”, a transmis echipa Sound of Bucharest.

Concertul lui Armin van Buuren din Bucureşti a fost anulat. Intrarea era liberă

Armin van Buuren urma să susţină un show unic în lume

Show-ul pe care Armin van Buuren trebuia să îl susţină în Piaţa Constituţiei ar fi fost unic în lume, bazat pe sunet şi lumini spectaculoase. Dj-ul olandez ar fi mixat seturi speciale de pe două scene pe parcursul evenimentului. De asemenea, pe Palatul Parlamentului ar fi trebuit să se proiecteze un show de lumini grandios.

Concertul lui Armin van Buuren din Bucureşti a fost anulat. Intrarea era liberă

Armin van Buuren este unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, multiplu câștigător al titlului de cel mai bun DJ din lume. De-a lungul timpului, a lansat hituri cunoscute și extrem de apreciate în întreaga lume și a adus show-uri incendiare pe toate marile scene ale lumii și seria de concerte A State of Trance. Este unul dintre cei mai iubiți artiști atât în România, cât și la nivel internațional.

Armin van Buuren a mixta pentru prima dată în România în urmă cu 19 ani. "Am o mulțime de fani incredibili din România și m-am bucurat din plin de fiecare set pe care l-am mixat aici", declara pentru Libertatea artistul olandez.