Lansări muzicale

Armin van Buuren a lansat piesa „Come Around Again”, în colaborare cu Billen Ted și JC Stewart: „Sunt super fericit cu această colaborare”

Armin van Buuren a lansat piesa „Come Around Again”, în colaborare cu Billen Ted și JC Stewart
Armin van Buuren & Billen Ted feat. JC Stewart - Come Around Again [Sursa foto: Armin van Buuren ]
„Come Around Again” este noul single lansat de Armin van Buuren, Billen Ted și JC Stewart. Dacă nu l-ai ascultat, îi poți da play aici!

Armin van Buuren a revenit cu un nou single electrizant, intitulat „Come Around Again”, de această dată alături de Billen Ted și JC Stewart. Piesa a fost deja primită cum se cuvine de către oamenii prezenți la festivalul Ultra 2022.

Citeste si: ARMIN VAN BUUREN & DAVINA MICHELLE- Hold On

„Ce îmi place cel mai mult la <<Come Around Again>> este că are câte un pic din fiecare.

Are energia de care e nevoie pentru a duce oamenii pe ringul de dans, dar și profunzime în versuri și un hook care să-i permită intrarea la radio și în alte playlisturi. Sunt super fericit cu această colaborare. Billen Ted și JC Stewart mi-au fost sursă de inspirație în studio”, a spus Armin van Buuren  despre creația sa.

Videoclip: Armin van Buuren & Billen Ted feat. JC Stewart- Come Around Again

Armin Van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice, fiind desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei, la nivel global. Artistul a lansat cinci albume și reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări, prin intermediul show-ului său radiofonic, săptămânal, A State Of Trance, al evenimentelor și pieselor lansate. Înainte de pandemie, Armin van Buuren era cap de afiș la peste 150 de show-uri pe an, la festivaluri și evenimente de top, inclusiv la Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia).

Armin van Buuren
Armin van Buuren[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Armin van Buuren și The Stickmen Project au lansat videoclipul piesei „No Fun”

Billen Ted, cu 5M de ascultători, lunar, pe Spotify, este un duo de producători și compozitori. Duo-ul, cu un background în genul Death Metal, și-a petrecut ultimii ani făcând tranziția către muzica dance și pop. Încă de la prima piesă lansată, Billen Ted și-a făcut simțită prezența în topuri.

Billen Ted
Billen Ted[Sursa foto: Instagram]

JC Stewart este un cântăreț și compozitor irlandez, care s-a descris ca fiind „professional sad boy”. Stewart a devenit cunoscut după ce a participat la compunerea versurilor pentru hitul „Hollywood” al lui Lewis Capaldi. 

JC Stewart
JC Stewart [Sursa foto: Instagram]