Stiri mondene

”Are tot capul operat”. Lino Golden a răbufnit după ce Adina Buzatu i-a comentat ținutele. Cum a reacționat stilista la cuvintele pe care artistul i le-a adresat

Lino Golden a răbufnit după ce Adina Buzatu i-a comentat ținutele
Adina Buzatu și Lino Golden [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Lino Golden a reacționat după ce Adina Buzatu a spus că este cel mai prost îmbrăcat din România. Nu a durat mult până când stilista i-a răspuns cântărețului.

Scandalul dintre Lino Golden și Adina Buzatu ia amploare în showbiz-ul autohton! Conflictul dintre cele două personalități a pornit de la critica Adinei Buzatu cu privire la stilul vestimentar al artistului, în cadrul unei emisiuni TV difuzată vineri, 3 martie. Stilista ar fi mărturisit că Lino Golden se îmbracă cel mai prost din țară.

 Lino Golden a răbufnit după ce Adina Buzatu i-a comentat ținutele
Lino Golden[Sursa foto: Facebook]

Lino Golden și-a „luat revanșa” cu o replică transmisă către Adina Buzatu printr-un InstaStory

Lino Golden a fost extrem de deranjat de criticile pe care i le-a adus Adina Buzatu, în legătură cu stilul său vestimentar. La scurt timp după ce un fan l-a anunțat că desingerul și-a dat cu părerea despre stilul său, artistul a luat foc. Deranjat de situație, Lino Golden i-a transmis un mesaj acid creatoarei de modă în mediul online.

Citește și: Lino Golden, mesaj cu subînțeles despre relațiile de prietenie! Cine l-a dezamăgit pe artist: „Mai bine singur decât înconjurat de prieteni de sezon”

„Să-i zici Adinei Buzatu că are tot capul operat și să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China și le vinde aici, la români. Doamna Adina, singura oară când am fost cel mai prost îmbrăcat a fost când am venit să mă îmbrăcați dvs. O zi sexy vă urez!", a transmis Lino Golden.

Lino Golden a răbufnit după ce Adina Buzatu i-a comentat ținutele
Lino Golden a răbufnit după ce Adina Buzatu i-a comentat ținutele

Comentariile lui au ajuns rapid la urechile creatoarei de modă. Reacția Adinei Buzatu la replica lui Lino Golden

După ce Lino Golden  a făcut-o pe artistă bătrână, operată și nepricepută, fanii se așteptau la o reacție vulcanică din partea acesteia. În mod surprinzător, Adina Buzatu s-a păstrat cât se poate de rezervată, probabil nedorind să mai pună paie pe focul deja aprins.

 Lino Golden a răbufnit după ce Adina Buzatu i-a comentat ținutele
Adina Buzatu[Sursa foto: Facebook]

Creatoarea de modă a mărturisit că nu are ce să comenteze cu privire la acest subiect și că o amuză totodată reacția cântărețului.

Citește și: Lino Golden, despre împăcarea cu Alex Velea. Cântărețul este dispus să îngroape securea răzoiului: „Am făcut un prim pas”

„Da, nașpa, n-am ce comenta, m-a amuzat subiectul. Nu am nimic de comentat” a spus vedeta atunci când a fost contactată de jurnaliștii  Spynews.ro.