Stiri mondene

Apariția controversată a fiului lui Rose Hanbury alături de printul William după încoronarea regelui Charles al III-lea! Cum au fost surprinși lordul Oliver și prințul de Wales

Lordul Oliver Cholmondeley la incoronare
Cum a aparut fiul lui Rose Hanbury alaturi de printul William dupa incoronarea regelui Charles al III-lea [Sursa foto: Hepta]
Unul dintre protagonistii la incoronarea regelui Charles al III-lea a fost lordul Oliver Cholmondeley, fiul marchizei Rose Hanbury.

Alaturi de printul George, fiul lui Kate Middleton si printul William, a stat si Oliver Cholmondeley, unul dintre gemenii presupusei amante a ducelui de Wales. Relatia extraconjugala presupusa dintre printul William si Rose Hanbury, mama lordului Oliver a tinut primele pagini ale publicatiilor internationale inainte de incoronarea regelui Charles al III-lea.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Camilla dacă regele Charles al III-lea va muri înaintea ei? Răsturnare de situație pentru actuala regină

Chair daca multe dintre zvonuri nu depasesc acest nivel, adevarul este ca numele lui Rose rezoneaza din ce in ce mai puternic cu Casa Regala Britanica. De data aceasta, nu ea a fost protagonista, insa fiul ei in varsta de 13 ani, lordul Oliver care a fost unul dintre cei care au fost aproape regelui Charles si i-au tinut trena in timpul ceremoniei de incoronare.

Printul George si lordul Oliver la incoronarea lui Charles al III-lea
Lordul Oliver Cholmondeley a avut un rol important la incoronarea regelui Charles al III-lea[Sursa foto: Hepta]

Lordul Oliver Cholmondeley la incoronare

Tanarul a avut un rol important la ceremonia de incoronare a regelui Charles al III-lea datorita relatiei pe care parintii lui, Rose Hanbury si David Rocksavage, al saptelea marchiz de Cholmodeley care a fost lord sambelan al reginei Elisabeta a II a si acum secretarul personal al regelui Charles al III-lea.

Pe de alta parte, bunica maternala a lui Rose Hanbury si deci, strabunica lui Oliver Cholmondeley, a fost una din domnisoarele de onoare a reginei Elisabeta a II a la nunta ei din 1947.

Citește și: Rose Hanbury, presupusa amanta a prințului William, mesaj pentru Kate Middleton? Ținuta purtată în ziua încoronării regelui Charles al III-lea a stârnit controverse

Lordul Oliver alaturi de printul William la balcon
Lordul Oliver Cholmondeley a aparut la balcon alaturi de printul William[Sursa foto: Hepta]

Fiul lui Rose a stat langa printul George, Nicholas Barclay si Ralph Tollemache. Dupa ceremonia de incoronare a regelui Charles al III-lea, lordul Oliver a aparut alaturi de printul William la balconul de la Palatul Buckingham, insa era de asteptat ca acea pozitie sa fie ocupata de printul George care a stat langa Oliver.

Multe publicatii spun ca printul William ar avea o relatie extrem de apropiata cu copiii lui Rose Hanbury carora le-ar face multe cadouri costisitoare.