Stiri mondene

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William la încoronarea regelui Charles al III-lea

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William la încoronarea regelui Charles al III-lea
Cum a apărut Rose Hanbury la încoronarea regelui Charles al III-lea? [Sursa foto: Hepta]
Rose Hanbury, apariție surprinzătoare la încoronarea Regelui Charles al III-lea! Ce mesaj i-a transmis lui Kate Middleton?

Sâmbătă, 6 mai, a avut loc mult așteptata încoronare a noilor monarhi ai Regatului Unit, iar în cadrul ceremoniei au participat două persoanje destul de controversate în familia regală. Prințul Harry și-a făcut apariția fără soția sa, Meghan Markle, iar Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William a atras atenția printr-un detaliu surprinzător. Marchiza de Cholmondeley i-ar fi trasmis un mesaj lui Kate Middleton cu ajutorul ținutei pe care a purtat-o.

Iată care este detaliul care a stârnit noi controverse la marele eveniment.

Citește și: Primele imagini de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Motivele pentru care cei doi suverani au purtat veșminte în nuanțe de alb

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William la încoronarea regelui Charles al III-lea
Încoronarea regelui Charles al III-lea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Kate Middleton și Rose Hanbury se vor lupta pentru atenția Prințului William în timpul ceremoniei de încoronare

Cum a apărut Rose Hanbury la încoronarea regelui Charles al III-lea?

Rose Hanbury a participat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles alături de soțului ei David Rocksavage, Marchiz de Cholmondeley, în timp ce fiul lor a făcut parte din pajii de onoare, alături de fiul cel mare al lui Kate Middleton. Tânăra nobliă a început sa fie în centrul atentiei dupa ce au fost publicate câteva poze în care apărea lânga prințul William în ipostaze mai mult decat amicale.

Cum a apărut Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William la încoronarea regelui Charles al III-lea
Rose Hanbury[Sursa foto: Hepta]

Rose Hanbury a mers la ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla purtând o rochie lungă albă cu o pereche de pantofi stilletto negri de la luxosul brand Aquazzura, în valoare de 620 de dolari. Aceeași pereche de pantofi a fost purtată de Prințesa de Wales, soția prințului William, cu o zi înainte de încoronare, în timpul recepției ținută de noul suveran pentru șefii de stat. Pantofii de lux au fost văzuți când Kate se plimba prin mall. 

Chiar dacă Rose Hanbury și Kate Middleton au fost bune prietene în trecut, rivalitatea celor două a început din cauza infidelității Prințului William. Apariția tinerei nobila la încoronare a fost interpretată ca un gest de sfidare, mai ales că Prințesa de Wales nu își dorea ca aceasta să participe. 

Citește și: Complexul pe care regele Charles al III-lea îl are în legătură cu corpul său și pe care îl ascunde cu orice preț

Ținuta purtată de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Kate Middleton  este întotdeauna un exemplu de urmat când vine vorba de eleganță, așa că apariția ei de la încoronarea Regelui Charles a cucerit pe toată lumea. Prințesa de Wales a purtat o tiara Jess Collett x Alexander McQueen, cu un model din frunze lucrate cu lingouri de argint, cristal și fire de argint. Kate i-a adus un omagiu Prințesei Diana, purtând o pereche de cercei care i-au aparținut, machiajul a fost unul elegant, iar rochia albă din mătase și pelerina de ceremonial s-au potrivit perfect. 

@extra_tv #KateMiddleton sparkled at the #Coronation in a sliver and crystal headpiece, as well as pearl-and-diamond earrings that belonged to Princess Diana. ✨ #royal #royalfamily #royals #princessofwales #catherinemiddleton ♬ Royal palace nobility, gorgeous orchestra- M.S.Music

Fiica Prințului William și a lui Kate Middelton, Prințesa Charlotte a făcut și a impresie, asortându-se cu mama sa. Prințesa a purtat o rochie albă și o pelerină din mătase, la care a asortat o tiară asemănătoare cu cea purtată de Kate.