Stiri mondene

Alex Velea şi Antonia se căsătoresc anul acesta. Artistul a făcut anunţul mult așteptat

Alex Velea şi Antonia se căsătoresc anul acesta
Alex Velea a declarat aseară în cadrul unei emisiuni că plănuieşte să facă nunta cu Antonia anul acesta.

Antonia şi Alex Velea sunt într-o relație de mai bine de șapte ani și au împreună doi băieți foarte frumoși, dar din păcate nu au reușit să-și oficializeze relația. Antonia nu reușise să divorțeze de fostul ei soț, motiv pentru care a trăit în concubinaj cu Alex Velea. Însă anul acesta s-a terminat procesul de divorț și cei doi artiști au liber la căsătorie.

Invitat în cadrul unei emisiuni aseară, Alex Vela a spus că își dorește să se căsătorească anul acesta cu Antonia dacă situația epidemiologică le-o va permine.

Alex Velea şi Antonia se căsătoresc anul acesta

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a declarat Alex Velea. 

Alex Velea, Antonia și copiii lor au avut coronavirus

Alex Velea a dezvăluit că întreaga lui familie a contract coronavirusul. Mai grav a fost, însă, că și părinții artistului au contractat virusul, fapt care i-a dat câteva palpitații, mai ales că tatăl lui are și câteva probleme de sănătate de ordin cardiac. Alex Velea a declarat în cadrul emisiunii la care a fost invitat aseară că au trecut cu bine cu toții peste această perioadă, având, din fericire, o formă ușoară a bolii. 

Citește continuarea aici