Stiri mondene

Alex Velea și Antonia, moment palpitant în direct: „Știu că o să mă ceri de nevastă”

Alex Velea și Antonia, moment palpitant în direct
Invitați în cadrul unei emisiuni culinare, Antonia și Alex Velea au dezvăluit că artista se așteaptă în orice moment să fie cerută de soție.

Alex Velea și Antonia au fost invitați în cadrul unei emisiuni culinare și au făcut deliciul fanilor cu apariția lor. Alex Velea a dezvăluit că iubita lui se așteaptă să fie cerută de soție în orice moment, motiv pentru care a ținut să zică și la tv lucrul acesta.

Artistul a început să o imite pe iubita lui spunând că ea se așteaptă să fie cerută de soție oricând și oriunde. Momentul celor doi a stârnit hazul celor prezenți.

Alex Velea și Antonia, moment palpitant în direct

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012. Ne-am dorit foarte mult relația asta, a fost foarte încercată. Veneam din relații eșuate. Ne-am întâlnit și ne-am îndrăgostit și am trecut împreună peste toate. Sunt un om împlinit și fericit, sper că sunt un stâlp pentru ea așa cum e și ea pentru mine. Te iubesc și te respect pentru tot ce faci pentru mine. Și acum o să mă întrebe dacă am pregătit inelul că în ultimul timp mi-a făcut gluma asta că „Știu că o să mă ceri de nevastă, știu! De asta m-ai chemat la emisiune! Unde e? La cameraman e inelul? Te rog eu frumos nu-mi făce asta”, a spus Alex Velea. 

Alex Velea despre pandemia de coronavirus: „Am fost ceva mai cumpătați”

În cadrul aceleiași emisiuni, Alex Velea și Antonia au fost întrebați cum s-au descurcat în timpul pandemiei de coronavirus, în lipsa concertelor. Cei doi au recunoscut că a fost un an greu, dar în care au muncit enorm de mult. 

Alex Velea și Antonia, moment palpitant în direct

„Anul acesta a fost un an dubios pentru că ne-a afectat pandemia, pe noi pe artiști, mai ales. Noi am fost primii care am intrat în carantină și cu siguranță noi vom fi ultimii care vom intra în ciclul normalității. Am mai avut puși la saltea, nu am mai chelutuit așa mult. Am fost ceva mai cumpătați”, a declarat Alex Velea.