Stiri mondene

Alex Velea și Antonia, primele declarații după ce au fost acuzați că ar fi umilit o tânără din București: ”Vom acționa în instanță”

Alex Velea, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi umilit o tânără din București
Alex Velea, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi umilit o tânără din București [Sursa foto: Instagram]
Alex Velea și Antonia au făcut primele declarații, după ce ar fi înjurat și umilit o tânără de 27 de ani . Cum au reacționat cei doi în urma acuzațiilor?

Francesca, o tânără în vârstă de 27 de ani, susține că a fost agresată la o petrecere de Antonia și Alex Velea. În urma confesiunii făcute de Francesca, cele două vedete din industria muzicală au decis să nu comenteze pe seama acestui subiect, însă din cauza mesajelor și jignirilor pe care le-au primit în ultima perioadă, cei doi artiști au făcut primele declarații, spunând că acuzațiile care i se aduc, atât lui, cât și Antoniei, sunt nefondate și neagă incidentul.

De asemenea, Alex Velea a ținut să precizeze că va merge în instanță pentru a-și face dreptate.  

”În ultima săptămână, s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defaimator, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări este din ce în ce mai agresiv, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate.
Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”
, a scris Alex Velea la InstaStory.

Alex Velea, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi umilit o tânără din București
Alex Velea, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi umilit o tânără din București[Sursa foto: Instagram]

Francesca, despre umilințele primite din partea celor doi artiști

Francesca, tânără din București, susține că a fost victima cuplului format din Alex Velea și Antonia, după ce artiștii i-au adresat cuvinte urâte și au scuipat-o, la petrecerea unui prieten comun. În cadrul unui interviu, tânăra de 27 de ani a vorbit deschis despre cele întâmplate.

Alex Velea, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi umilit o tânără din București
Francesca, tânăra de 27 de ani [Sursa foto: Instagram]

„A venit spre mine foarte agresiv ca și cum ar vrea să mă lovească și m-a înjurat de morți. Au mai fost și alte înjurături, dar nici nu mi le mai amintesc. Asta mi-a rămas în minte. În acel moment a intervenit un prieten de-ai lui. Am rămas nemișcată pe scaun din cauza șocului efectiv. Nimeni din jurul nostru nu făcea nimic! Prietenii lor stăteau și se uitau la mine fără să facă nimic. Antonia nu s-a oprit și m-a întrebat dacă și prietena mea Carmen face sex anal. Atunci m-am ridicat în picioare. În acel moment Velea a devenit și mai agresiv cu înjurăturile și gesturile. M-am dus la el să îl întreb ce se întâmplă, calmă. Deși mă scuipase deja de două ori. 

Alex Velea, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi umilit o tânără din București
Francesca, tânăra umilită de Alex Velea și Antonia[Sursa foto: Instagram]

Recunosc că i-am scris Antoniei un mesaj pe Instagram. I-am explicat că nu e în regulă să aibă acest comportament. Mai ales că este mamă a trei copii. Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență.  Nu vreau să le fac rău. Vreau doar să își ceară scuze pentru că eu nu le-am greșit cu nimic și merit respect! Nu mai mult decât orice alt om de rând. Muncesc de nouă ani în mediul corporate, mă întrețin singură, am studii superioare și chiar nu vreau să fiu umilită într-un asemenea mod.”, a povestit tânăra din București.