Stiri mondene

Antonia, afectată de războiul din Ucraina: „Mă rog și sper din suflet ca acest război să se încheie”

Antonia, afectată de războiul din Ucraina:
Antonia [Sursa foto: Facebook]
Antonia este afectată de situația îngrijorătoare cu care se confruntă Ucraina de când Rusia a invadat țara. Uite ce mărturisiri a făcut artista!

Atacul Rusiei asupra Ucrainei a intrat în atenția tuturor, motiv pentru care fiecare încearcă pe cât posibil să ajute populația ucraineană afectată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atacul izbucnit în țara vecină a afectat foarte multă lume, inclusiv vedete cunoscute din showbiz-ul autohton, printre acestea se numără și Antonia. În cadrul unui interviu oferit pentru click.ro, cântăreața mărturisește că situația ucrainenilor care au pierdut totul de pe o zi pe alta, din cauza atacurilor armatei ruse, o afectează.

Iubita lui Alex Velea speră ca acest război să se termine cât mai repede.

Antonia, afectată de războiul din Ucraina:
Antonia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alex Velea, dezvăluiri inedite despre relația cu Antonia! Este artistul un bărbat gelos?!: „La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

„Este îngrozitor că ucrainenii suferă atât de mult și că trec prin momente atât de teribile. Mă rog și sper din suflet ca acest război să se încheie cât mai curând”, a spus Antonia.

Antonia, afectată de războiul din Ucraina:
Antonia[Sursa foto: Facebook]

Război în Ucraina, ziua 49: Liderii din Polonia şi ţările baltice merg la Kiev

Preşedinţia de la Varşovia a anunţat miercuri că preşedinţii Poloniei, Lituaniei, Letoniei şi Estoniei se deplasează spre Kiev, acolo unde se vor întâlni cu omologul lor ucrainean, Volodimir Zelenski, transmite Reuters. Cei patru şefi de stat urmează exemplul altor politicieni europeni, care au făcut vizite în Ucraina după ce forţele invadatoare ruse au fost respinse luna aceasta din nordul ţării.

Zelenski a refuzat vizita președintelui Germaniei la Kiev

Președintele Germaniei, Frank Walter Steinmeier intenţiona să li se alăture omologilor săi „ pentru a transmite un semnal puternic de solidaritate europeană", dar a anunţat marţi că nu ar fi fost binevenit la Kiev.

Zelenski a refuzat vizita președintelui Germaniei la Kiev
Preşedintele german Walter Steinmeier[Sursa foto: Christian Marquardt-Pool]

Citeste si: Bătrân fugit în papuci din Ucraina, mărturisiri emoționante: „Am pierdut tot! Pentru ce să mai trăiesc.”! Bărbatul izbucnește în lacrimi când primeşte pantofi de la pompierii din Rădăuţi

Potrivit cotidianului german Bild, liderul de la Kiev a respins planurile lui Steinmeier din cauza relaţiilor apropiate ale acestuia cu Rusia din ultimii ani şi a sprijinului acestuia pentru gazoductul Nord Stream 2, care ar fi trebuit să dubleze capacitatea de export a gazelor ruseşti către Germania, dar a fost între timp suspendat.