Stiri mondene

Antonia a recunoscut! Cine face cei mai mulți bani în familia Velea: „Eu produc foarte bine pe partea de imagine”

Antonia a recunoscut cine produce cei mai mulți bani în familia Velea
Antonia a recunoscut cine produce cei mai mulți bani în familia Velea [Sursa foto: Captură YouTube]
Antonia le-a dezvăluit fanilor cine câștigă cel mai bine dintre ea și Alex Velea. Artista a fost sinceră și nu s-a sfiit să spună cine face mai mulți bani

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! De-a lungul anilor, cei doi artiști au demonstrat că legătura dintre ei este puternică și pot să treacă peste orice problemă împreună, acesta este și unul dintre motivele pentru care fanii îi apreciază. 

Cei doi artiști au construit împreună o familie extrem de frumoasă de care se ocupă în mod egal. Invitată recent în cadrul unui podcast, Antonia a dezvăluit cine câștigă cel mai bine financiar dintre ea și Alex Velea, dar și despre cum reușesc cei doi să mai pună și un ban de-o parte.  

Citeste si: Antonia, anunț trist pentru fani! Artista s-ar fi infectat cu noul coronavirus: „Sper să ne vedem în 2022”

Cine câștigă cei mai mulți bani în familia Velea?! Antonia a dat verdictul! 

Conform spuselor sale, în casa celor doi nu există calcule sau idei de genul că unul aduce în casă mai mulți bani ca altul și atunci are voie să cheltuiască mai mult ca celălalt. 

Antonia a recunoscut cine produce cei mai mulți bani în familia Velea
Antonia a recunoscut cine produce cei mai mulți bani în familia Velea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Velea, adevărul despre relația cu Maya, fiica Antoniei din fostul mariaj:"O iubesc din toată inima mea!"

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. El produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm. N-am stat să calculez leu cu leu.

Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând” a spus Antonia.

Antonia a recunoscut cine produce cei mai mulți bani în familia Velea
Antonia a recunoscut cine produce cei mai mulți bani în familia Velea[Sursa foto: Instagram]

Antonia, despre primii bani câștigați

Antonia este, la momentul actual, una dintre cele mai apreciate artiste, însă puține persoane știu cu ce se ocupa înainte să devină celebră. Tot în cadrul discuției, vedeta a povestit și despre cum a ajuns să-și câștige primii bani încă de la o vârstă foarte mică.

Citeste si: Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea! Ce i-a atras atenția artistei: „E combinația perfectă între noi”

„Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când. Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”,  a mai adăugat artista.

Citește continuarea aici!