Stiri

”Ant-Man and the Wasp: Quantumania", debut extraordinar la box office-ul nord-american cu încasări de 110 milioane de dolari

”Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Ant-Man and the Wasp: Quantumania [Sursa foto: Facebook]
Producţia Disney "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" a obținut cea mai mare sumă la premieră din trilogia Marvel. Iată producțiile din topul box office.

Producția Disney "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" a marcat un debut fulminant în box officel-ul american, cu încasări de 110 de milioane de dolari, obţinând de departe cea mai mare sumă la premieră din trilogia Marvel. Filmul de aventuri, cu Paul Rudd şi Evangeline Lilly în rolurile principale, este primul debut intern de 100 de milioane de dolari din 2023. Producția a depășit orice așteptare și a adăugat 121 de milioane de dolari la box office-ul internaţional, suma globală fiind de 225 de milioane de dolari. 

Citește și: VIDEO Gestul neașteptat făcut de Kate Middleton pe covorul roșu al premiilor BAFTA 2023. Fanii regali au rămas uluiți să vadă ce i-a putut face prințului William

”Ant-Man and the Wasp: Quantumania", debut extraordinar la box office-ul nord-american cu încasări de 110 milioane de dolari
Ant-Man and the Wasp: Quantumania[Sursa foto: Facebook]

Citește și: BAFTA 2023: Pelicula germană "All Quiet on the Western Front" a fost marele câștigător al serii

”Ant-Man and the Wasp: Quantumania",  debut excelent la box office-ul nord-american 

Filmul "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" se așteaptă să aducă 118 milioane de dolari sau 120 de milioane de dolari din 4.345 de cinematografe din America de Nord până luni, de Ziua Preşedintelui. Filmul de aventuri, cu Paul Rudd în rolul omului-furnică şi cu actriţa Evangeline Lilly alături, a făcut senzație în rândul telespectatorilor, reușind să zdrobească orice concurență. 

„Este o lansare excelentă după codurile senzaţionale foarte specifice (universului) Marvel", a declarat David A.

Gross de la Franchise Entertainment Research, în ciuda criticilor şi cifrelor de audienţă "anormal de slabe", a continuat el. 

Citește și: VIDEO Șoc total pentru Cansu Dere! Fratele actriței, Arda Dere, împuscat într-un atac armat

”Avatar 2” și "Puss in Boots: The Last Wish" completează topul la box office

Filmul "Avatar 2" este pe locul doi în box office, cu 7,5 milioane de dolari, chiar dacă filmul produs de 20th Century a dobândit la scară mondială un total de 2,24 miliarde de dolari. Pe locul trei se află continuarea animată de la Universal "Puss in Boots: The Last Wish", care a adus 5,3 milioane de dolari în weekend şi aproximativ 7,1 milioane de dolari până luni din 3.012 de cinematografe. Filmul a fost lansat în cinematografe în luna decembrie şi a strâns 167 de milioane de dolari în America de Nord şi 400 de milioane de dolari la nivel global.

”Ant-Man and the Wasp: Quantumania", debut extraordinar la box office-ul nord-american cu încasări de 110 milioane de dolari
Ant-Man and the Wasp: Quantumania[Sursa foto: Instagram]

"Magic Mike' Last Dance", cu Channing Tatum  în rolul principal și realizat de Steven Soderbergh, se află pe locul patru în box office, cu încasări de 5,5 milioane de dolari. În plus, thriller-ul "Knock at the Cabin" al studiourilor Universal este pe locul cinci, după ce a acumulat 4,5 milioane de dolari. 

Topul este completat de:

  • 80 for Brady (4,3 milioane de dolari);
  • Titanic , relansat în cinematografe după 25 de ani în format 3D (2,7 milioane de dolari);
  • Marlow (2 milioane de dolari);
  • Missing (2 milioane de dolari);
  • A Man Called Otto (1,9 milioane de dolari).