Stiri

Disney anunță continuarea filmelor ”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia”

Disney anunță continuarea filmelor ”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia”
”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia” [Sursa foto: Facebook]
”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia” revin pe micile ecrane! Disney a anunțat că în curând se vor lansa continuările celor mai populare filme de animație.

Directorul general al Disney, Bob Iger, a anunțat miercuri, 8 februarie 2023, că În prezent se lucrează la continuarea unora dintre cele mai iubite filme de animație. Povestea din ”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia” va merge mai departe, pe măsură ce animațiile vor reveni pe micile ecrane, cu aceleași persoanje care au marcat copilăria multora, dar cu noi aventuri. 

Citește și: Ben Afleck, contract de milioane de dolari pentru apariția de la Super Bowl

Disney anunță continuarea filmelor ”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia”
Frozen[Sursa foto: Instagram]

”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia” revin pe Disney

Fanii filmelor de animație ”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia” sunt în culmea fericirii după ce Bob Iger a făcut marele anunț. Vestea a venit în urma unor știri, în urma cărora, compania a pierdut 5,5 miliarde de dolari în toate diviziile și 7.000 de locuri de muncă au fost tăiate la Disney

Disney anunță continuarea filmelor ”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia”
Toy Story [Sursa foto: Instagram]

„Astăzi sunt atât de încântat să anunț că lucrăm în continuare la studiourile de animație pentru unele dintre cele mai populare francize ale noastre, Toy Story, Frozen și Zootopia. Vom avea mai multe de împărtășit despre aceste producții în curând, dar acesta este un exemplu excelent al modului în care ne înclinăm spre mărcile și francizele noastre de neegalat”, a spus Iger. 

Disney anunță continuarea filmelor ”Toy Story”, ”Frozen” și ”Zootopia”
Zootopia[Sursa foto: Facebook]

Interpreții celebrelor personaje au reacționat imediat în mediul online după ce Bob Iger a făcut marele anunț. Tim Allen, alias Buzz Lightyear din Toy Story 1-4, a reacționat la știrile care au fost postate pe Twitter, scriind: „Ne vedem în curând Woody, ești un omuleț trist și ciudat și îmi e milă de tine. Mergem la numărul 5! La infinit și dincolo de el!".  Josh Gad, care joacă rolul adorabilului om de zăpadă, Olaf, în franciza Frozen, și-a împărtășit și el entuziasmul față de cea de-a treia ediție pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Josh Gad (@joshgad)

Primul film ” Frozen ” a ajuns în cinematografe în anul 2013, fiind urmărit de copiii și adulții din întreaga lume, așa că a fost urmat de ”Frozen 2” în 2019, care a încasat peste 1,4 miliarde de dolari în întreaga lume din box office. Între timp, primul film ”Toy Story” a apărut în 1995, devenind un clasic instant. Ulterior, Disney a venit cu partea a doua, ”Toy Story 4”, care a avut premiera în cinematografe în 2019, continuând succesul în box office.