Stiri

„Anotimpuri” de la Andia și Spike pe primul loc în Hot 40 pentru a treia săptămână

„Anotimpuri” de la Andia și Spike pe primul loc în Hot 40 pentru a treia săptămână
Piesa cântată de Andia și Spike este pentru a treia săptămână pe primul loc în topul nostru săptămânal. Hai să ce alte hit-uri se mai află în Hot 40.

În fiecare săptămână, colegul Alin Scrob vine cu topul celor mai tari hit-uri ale săptămânii. Sâmbăta aceasta, de exemplu, „Anotimpuri” este  pe primul loc în Hot 40 pentru a treia săptămână consecutiv. Ambii artiști au fost și în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” și au vorbit cu drag despre muzica pe care o fac, dar și despre pasiunile lor.

Citeste si: Invitatul de 12| Andia se simtă mândră de originile sale: „La noi oamenii sunt calzi și mi-a lipsit căldura oamenilor cu care eram obișnuită”

Spike, pe numele lui real Paul, a devenit rapid cunoscut odată cu lansarea unor melodii de succes precum „Paparude”, „Rockstar”, „Manele”, „Salcâmii” și a vorbit în cadrul emisiunii de duminică „Invitatul de 12” cum se descurcă la capitolul muzică în această perioadă pandemică. Artistul spune că abia așteaptă să treacă pandemia pentru a se putea reîntoarce la activitățile sale de dinainte pentru că inspirația lui vine mereu din exterior și nu din interior. Citște mai multe aici

Care sunt primele zece melodii din HOT 40?! 

Iată care sunt celelalte melodii din HOT 40. Pe locul doi se situează „Hawai” de la Maluma. 

3. ARONCHUPA FT LITTLE SIS NORA- The Woodchuck Song

4. TIESTO- Business

5. JASON DERULO & NUKA- Love Not War (The Tampa Beat) 

6. MASKED WOLF- Astronaut In The Ocean

7. CARLA'S DREAMS- Simplu Si Usor

8. VOLTAJ- Doar Pentru Ea

9. FOUSHEE- Deep End

10. JENNIFER LOPEZ & MALUMA- Pa Ti

Vezi întregul top al celor mai îndrăgite 40 de hit-uri aici