Stiri mondene

Invitatul de 12 | Andia se simtă mândră de originile sale: „La noi oamenii sunt calzi și mi-a lipsit căldura oamenilor cu care eram obișnuită”

 Andia la Invitatul de 12
Andia la Invitatul de 12 [Sursa foto: arhiva ]
Andia a fost invitata lui Cosmin Cernat la „Invitatul de 12” și a vorbit cu mare bucurie despre originile sale natale.

Andia spune cu mândrie că este o fată de la țară și că s-ar întoarce oricând la locurile natale. Andia, pe numele ei real, Diana, a venit în București la studii și spune că s-a obișnuit foarte greu cu orașul, mai ales că ea provine dintr-un sat mic de lângă Roman, Neamț. 

„Pot să zic că am habar de toate. Am crescut cu pâmânt, cu animale.

După ce veneam de la școală știam că mănânc repede, mă încalț și am ieșit la poartă pentri că mă strigau. Mie îmi e dor”,  spune artista despre perioada copilăriei sale. 

Andia a povestit la „Invitatul de 12” despre viața la țară și cum se simte acum când se întoarce acasă

După felul cum povestește, Andia este strâns legată de locurile sale natale și mai mult decât atât, a mărturisit că de fiecare dată când ajunge acasă simte că i-a făcut mândri pe sătenii ei. 

 Andia la Invitatul de 12
Andia la Invitatul de 12 [Sursa foto: Captură YouTube]

„Am simţit că i-am făcut mândri pentru că nu suntem foarte mulți de acolo care să reușească pe partea muzicală. Când mă prind pe acolo oamenii mă întreabă ce fac, ce piese mai scot, cum e la București sau îmi scriu. Nu merg foarte des acasă, din păcate, dar îmi scriu pe Facebook. Mă simt mândră de mine și de ceea ce pot să fac”, a povestit Andia. 

„Te vezi întorcându-te în zona aia a țării?”, întreaba Cosmin Cernat. 

„M-aș mai întoarce cu drag, dar nu m-aș vedea trăindu-mi viața acolo. Mă gândesc pe viitor să-mi iau o casă. M-aș vedea la țară, undeva unde e liniște. Crescând liniște, e clar că la un moment dat vreau liniște”, a declarat Andia. 

Plecarea într-un oraș mai mare, (Iași și apoi București) a fost destul de grea pentru Andia, care spune că s-a obișnuit greu, dar nu din cauza faptului că este un oraș mare și aglomerat, din cauza tipului de oameni care sunt total diferiți față de ce întâlnise ea până la vremea aceea. 

 Andia la Invitatul de 12
Andia la Invitatul de 12 [Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu știu dacă pot să spun „oameni răi”. La noi oamenii sunt mult mai calzi, mult mai deschiși. După 18 ani cât am stat acolo, când am ieșit, am mers într-un oraș mai mare, m-a lovit, mi-a lipsit căldura oamenilor cu care eram obișnuită”, a mai spus Andia.