Stiri mondene

Anna Lesko, roast incredibila la adresa lui Mihai Bendeac. Actorul s-a rușinat și a ieșit din platou: „Nu suport momentele...”

Anna Lesko, roast incredibila la adresa lui Mihai Bendeac
Anna Lesko a venit cu un număr senzual pe scena unei emisiunii de divrtisment și l-a făcut pe Mihai Bendeac să nu mai știe de el. Ce i-a spus artista?!

Anna Lesko a fost prezentă aseară în cadrul unei emisiuni de umor, unde i-a luat la roast pe jurații Mihai Bendeac, Delia și Chello. Cel care ar fi trebuit să se bucure cel mai mult de prezența Annei în patoul emisiunii ar fi trebuit să foe Mihai Bendeac care o laudă tot timpul și chiar a spus la un moment dat că și-ar dori să vină Anna Les ko în emsiune.

„Chestiile cu ea gătind mi se par senzaționale. Așa trebuie să arate un bucătar. N-am văzut exact ce gătea, că eu nu mă uitam la mâncare, dar era foarte bine tot contextul. Este Anna Lesko și restul lumii din punct de vedere al gătitului în pandemie”, spunea Mihai Bendeac în sezonul 8 al show-ului iUmor. 

Anna Lesko, roast incredibila la adresa lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, hipnotizat de Anna Lesko. Actorul s-a pierdut în fața ei și a ieșit din platou: „Sunt timid...”

Intrarea Annei Lesko pe scenă a fost una cu adevărat fabuloasă. Sexy, ca de obicei, îmbrăcată într-o rochie sclipitoare, Anna Lesko a făcut furori. Pentru că este cunoscută ca fiind o bucătăreasă foarte bună, artista a urcat pe scenă cu o cocă de aluat. 

„Ah, frământă-mă!”, spune Mihai Bendeac în momentul în care o vede pe Anna Lesko.

„Anna Lesko la iUmor. Dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună”, spune și Cheloo.

„Am auzit că soția lui Dan Badea este foarte pudică. Și pe cât de pudică e ea, am auzit că el e așa, un pudelaș”, a zis Ana la adresa prezentatorului iUmor. 

“Eu am privit-o pe Anna Lesko în această seară ca pe o viperă”, spune Cheloo în culise.

“Te hipnotizează (…) și nu mai știi de tine, uiți”, a completat Delia.

“Fă ceva! Nu sta ca tâmpitu aici!”, îl încuraja Delia pe Mihai Bendeac.

Anna Lesko, roast incredibila la adresa lui Mihai Bendeac

“Femeia i-a dat până la un moment dat cu hipnoză și apoi i-a dat cu regresie, nu știu cu ce”, a completat Delia în culise.

“Am putea să ne împărtășim într-o seară, eu cu Delia”, continuă Anna.

“La ce biserică?”, o întreabă amuzat Mihai Bendeac.

La un moment dat, Anna Lesko l-a invitat pe Mihai Bendeac pe scenă, însă acesta a refuzat-o politicos, spunând că o poate asculta foarte bine și de la masa juraților. Motivul pentru care Mihai s-a rușinat, în opinia Deliei, este acela că Mihai este atras de o altă tipologie de femei: „O amintește în topul picioarelor perfecte, în topul celor mai frumoase corpuri. (…) El nu a cunoscut, nu a avut tiparul ăsta până acum”, spune Delia.

“Consider că este genul de femeie care joacă pe degete bărbații mai slabi de înger”, spune Cheloo.

“Băi, femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-I plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, extrem de neștiutoare, de neajutorate”, a mai zis Delia.

“Atunci când gătești e ca și când ai face un duș. Tre să ai mare grijă de toate părțile pe care pui mâna”, i-a mai spus Anna lui Mihai.

“Băi, stai așa un pic. Tu mă enervezi în momentul ăsta. De ce nu intri în acest joc? Fata îți arată decență momentan. Ți-ai dorit, a venit, maestre!”, i-a zis Cheloo pe Mihai.

“Mihai, tu m-ai dorit aici?”, l-a întrebat Anna Lesko pe juratul iUmor.

“Înainte să plesnesc, să-mi crească tensiunea, am această curiozitate. Efectiv când vorbești cu un bărbat, nu știu, la o primă întâlnire, așa vorbești?”, a întrebat-o Mihai pe Anna Lesko.

“Miau-miau, mrr-mrr, să facă și mâncare. Ce mai vrei?”, îl întreabă Cheloo pe Mihai.

“Cât mai frămânți coca aia?”, o întreba Mihai pe Anna Lesko.

Anna a spus că a terminat și a așezat aluatul în tavă și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou.

“Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. (…) Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că o secundă în care un bărbat lasă controlul din mână nu e bărbat”, a spus Mihai Bendeac în culise.