Stiri

Angajată la Penitenciarul Craiova, îmbrăcată în uniformă, live pe Tik Tok din biroul instituție: „Dispari că am alergie la retardați”

Live pe TikTok direct din Penitenciarul Craiova
Live pe TikTok direct din Penitenciarul Craiova [Sursa foto: Captură video]
Live pe Tik Tok direct din Penitenciarul Craiova. Imaginile au ajuns virale pe rețelele sociale!

O angajată de la Penitenciarul Craiova a făcut live pe TikTok din biroul instituției. Femeia apare îmbrăcată în uniformă, și pare să le răspundă internauților care comentează în timp real filmulețul ei. Angajata adresează injurii și jignește, explicând că „decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok”.

Live pe TikTok direct din Penitenciarul Craiova
Live pe TikTok direct din Penitenciarul Craiova[Sursa foto: Captură video]

Bună, bună. Nu, o ia mă-ta, Radu.

Uitați-vă și voi oameni dragi, uitați cum sunteți niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii, ăștia care vorbiți urât și după aia îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Uite, de asta, că nu știți să respectați o femeie. Am făcut, mai Serghei, o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu nici 12 clase nu cred că ai. Că altfel nu ai pune asemenea întrebări. Ești retardat rău și dispari că am alergie la retardați. Chiar îmi place că mă provoacă, mă mai descarc și eu. Decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok. Eu știu ce vorbesc, Eugen, tu nu, ești prost. Este o platformă de nenorociți și retardați, pe Facebook, pe Instagram ați văzut să jignească cineva așa?, spune femeia în live-ul publicat pe TikTok.

Citeste si: VIDEO: Un agent de pază a devenit viral pe Tik Tok, după ce a intrat cu calul și căruța în magazinul unde lucra: „Nici acum nu vine poliția?”

Live pe Tik Tok direct din Penitenciarul Craiova
Live pe TikTok direct din Penitenciarul Craiova[Sursa foto: Captură video]

Ce au transmis reprezentanții IGPR

În alte publicații despre live-ul angajatei, jurnaliștii au precizat că femeia ar fi o polițistă din cadrul IPJ Harghita, însă Poliția Română a transmis că femeia nu este angajată în cadrul instituției.

Citeste si: Un bărbat din Iași a fost prins băut la volan! Șoferul a găsit scuza perfectă: „De la apă minerală şi suc, un pahar am servit”

În urma apariției în spațiul public a unei filmări pe o rețea de socializare, în care o femeie apare adresându-se altor persoane folosind injurii și cuvinte jignitoare, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să facă următoarele precizări: persoana care apare în filmările postate pe o rețea de socializare nu este polițist în Poliția Română”, au transmis reprezentanții IGPR.