Lansări muzicale

Scularea! Cucu, despre colaborarea cu Dominique. Cei doi au lansat „N-ai bani de mine”

Scularea! Cucu, despre experiența de la „Survivor România”
Scularea! Cucu, despre experiența de la „Survivor România” [Sursa foto: Instagram]
Cucu și Dominique au lansat piesa „N-ai bani de mine”. Cei doi artiști au venit în studioul Radio Impuls și au vorbit despre colaborare.

În cadrul matinalului din această dimineață, „N-ai bani de mine” s-a auzit pentru prima dată. Invitați în studioul Radio Impuls, Cucu și Dominique au vorbit despe noul lor single.

„Am acceptat fără să clipesc să trag pe piesă și sunt tare fericit, îmi place foarte mult ce a ieșit! Ne-am întâlnit la studio, unde împreună cu echipa de la „The One Records” am scris versurile pentru partea mea, am tras vocile și aia a fost! Mă bucură mult colaborarea cu Dominique, o fată cu care am rezonat încă de când ne-am cunoscut, pe instagram, la începutul pandemiei.

Când ne-am văzut face to face, am simțit aceeași chimie pe toate planurile… Și uite că am lansat și piesă!"  a declarat Cucu.

Cucu, despre experiența de la Survivor România

În continuare, Cucu de la Noaptea Târziu le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre experiența Survivor România. 

„Experiența de la Survivor m-a schimbat foarte mult.

Cred că cel mai important lucru este că am răbdare. Eu înainte nu aveam răbdare. Această experiență m-a ordonat și disciplinat.(...) Treaba asta că am luptat pentru mâncare m-a făcut să apreciez foarte mult oamenii de acasă. Îi încurajez pe oameni să participe la Survivor, dar este foarte greu”,
a spus Cucu, fostul concurent Survivor România 2021.

Scularea! Cucu, despre experiența de la „Survivor România”
Scularea! Cucu, despre experiența de la „Survivor România”[Sursa foto: Instagram]

Ascultă sau re-ascultă momentul din cadrul emisiunii Scularea!