Stiri mondene

Cine a părăsit competiția Survivor România?!

Cine a părăsit competiția Survivor România?!
Survivor România s-a terminat aseară pentru un concurent din echipa Războinicilor. Despre cine este vorba?!

Survivor România se apropie de final și competiția este din ce în ce mai strânsă. Concurenții sunt tot mai puțini, iar consiliile de nominalizare și de eliminare sunt din ce în ce mai grele. Pentru că Războinicii au fost cei care au pierdut jocurile de imunitate, ei au fost cei care au fost nevoiți să trimită un concurent acasă. 

Nominalizate spre eliminare din echipa Războinicilor au fost Maria și Adelina. 

Surpriză pentru Războinici: Andrei a ieșit favoritul săptămânii. Pe cine a nominalizat spre eliminare?! 

Așa cum ne-am obișnuit deja, în fiecare duminică se alege un favorit al săptămânii care la rândul său trebuie să mai facă o nominalizare spre eliminare. Spre marea surpriză a tuturor, Albert a pierdut titlul de favorit al săptămânii, locul său fiind luat de Andrei. 

Războinicul s-a emoționat teribil și aproape că nu mai știa să mai vorbească în momentul în care a fost anunțat că el este favorit. Andrei l-a votat spre nominalizare pe Albert, știind deja că nu ar avea cum să plece din competiție după ce a fost favorit al săptămânii luni bune. 

Dintre cei trei nominalizați spre eliminare, Adelina a avut cele mai puține voturi, ea fiind astfel concurenta care a plecat aseară. 

Cine a părăsit competiția Survivor România?!

„Cum se simte? Cum e? Se simte bine, sunt ok. Așa cum am mai spus, de când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem (n.r Trăiește clipa!), cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știi când o să mai ieși sau cât mai stai pe aici.  Asta am încercat să fac în fiecare zi de când am venit aici, la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Cine a părăsit competiția Survivor România?!

Foarte multe lecții am învățat aici, la Survivor. Am lăsat tot confortul ăsta de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot pentru ce înseamnă Survivor. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor, le mulțumesc colegilor mei. A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat pentru care mi-am dorit să fiu la Survivor sunt Elena și Maria și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă”, a spus Adelina când Dan Pavel i-a dat vestea.