Stiri mondene

Andreea Moșneagu de la Survivor România, cerută de soție în aeroport

Andreea Moșneagu de la Survivor România
Andreea Moșneagu, Războinica de la Survivor România a ajuns în țară, iar la aeroport a avut parte de o mare supriză. A fost cerută de soție.

Andreea de la Survivor România a fost nominalizată spre eliminare de colegii ei Războinici în urma accidentului pe care l-a suferit. Colegii ei s-au gândit că cel mai bine ar fi pentru ea să meargă acasă și să se refacă în voie pentru a nu se agrava situația.

În această dimineață fosta Războinică a ajuns în țară, iar la aeroport a avut parte de o mare supriză. A fost așteptată de familie, dar și de iubitul ei care a cerut-o de soție. La scurt timp de la momentul emoționant Andreea a împărtășit cu fanii de pe Instagram momentul emoționant. A postat o fotografie cu inelul de logodnă cu textul: „Și am spus... DA! Chiar nu știe în ce se bagă!”

Andreea Moșneagu de la Survivor România, cerută de soție

Primele declarații ale Războinicei la întoarcerea în țară. Pe cine susține Andreea Moșneagu de la Survivor

Andreea Moșneagu a fost așteptată la aeroport și de echipa Kanal D și a oferit primele declarații la cald. Războinica le-a transmis fanilor să-i susțină în continuare pe Războinici și a dezvăluit pe cine ar vedea ea ca fiind câștigătorul trofeului „Survivor România 2021”. 

Andreea Moșneagu de la Survivor România, cerută de soție

Citeste si: Andreea de la Războinici, primele declarații după ce a părăsit Survivor: „Noi am discutat înainte de Consiliu ce ar fi mai bine”

„Le mulțumesc celor care m-au susținut și vreau să le spun să îi susțină în continuare pe Războinici, pentru că merită! Cine are merita, după părerea mea, să câștige ar fi Albert, Marilena și cred că și Alin are potențial!", a declarat Andreea Moșneagu, la întoarcerea în țară.