Stiri mondene

Andreea Bănică, schimbare la nivelul feței: „Să nu faceți ca mine fetelor"! Cum a apărut artista în fața fanilor din mediul online

Andreea Bănică, schimbare la nivelul feței
Andreea Bănică, schimbare la nivelul feței [Sursa foto: Facebook]
Andreea Bănică și-a surprins fanii din mediul online! Uite ce schimbare și-a făcut artista la nivelul feței și cum au reacționat internauții când au văzut-o!

Andreea Bănică face parte din categoria vedetelor din showbiz-ul românesc care își țin fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viețile lor. Pe lângă talentul artistic pe care îl are, cântăreața este cunoscută și pentru sinceritatea de care dă dovadă atunci când se află pe scenă sau în fața camerelor de filmat.

Andreea Bănică, schimbare la nivelul feței
Andreea Bănică, schimbare la nivelul feței[Sursa foto: Facebook]

Pentru că îi place tot ce este nou, artista și-a luat prin surprindere astăzi marea comunitate de fani de care se bucură în mediul online, prin intermediul unor filmulețe postate la InstaStory.

După ce a mers la salonul de înfrumusețare pentru o schimbare de look, Andreea Bănică a decis să apeleze și la serviciile de dermopigmentare a sprâncenelor.

Citeste si: Andreea Bănică, detalii neștiute despre copilăria sa! Prin ce a trecut artista: „Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”

„Sprâncenele mele s-au regenerat, însă sunt spații goale, așa că le jut un pic cu niște fire printre ele ca să pară naturale. Nu este deloc o procedură dureroasă. Eu la durere fac foarte urât și azi am rezistat miraculos.", a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică, schimbare la nivelul feței
Andreea Bănică, schimbare la nivelul feței[Sursa foto: Facebook]

Cum au reacționat fanii artistei când au văzut-o?!: „Nu asta rămâne nuanța”

Pentru ca trecut de la nuanța de blond închis a sprâncenele la un castaniu închis, fanii artistei au rămas profund uimiți, spunând că nuanța este mult prea închisă. Pentru a lămuri situația, Andreea Bănică a publicat un nou video, acolo unde vedeta le-a explicat internauților că nu este rezultatul final, ci ele sunt deschise.

Citeste si: Andreea Bănică, detalii neștiute despre începutul carierei sale în muzică! Artista, plătită cu 8 lei pentru un concert: „Decât deloc e bine și puțin”

Sunt foarte mulțumită de cum a ieșit. Nu asta rămâne nuanța, o să se deschidă. Acum nu sunt vindecate și sunt mai negre.(...) Abia aștet să cadă coaja și să rămână naturale. Ce să fac dacă le-am smuls când eram mică. Să nu faceți ca mine fetelor", a mai adăgat artista pe Instagram.