Stiri mondene

Andreea Bănică, detalii neștiute despre copilăria sa! Prin ce a trecut artista: „Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”

Andreea Bănică, detalii neștiute despre copilăria sa! Prin ce a trecut artista
Andreea Bănică, detalii neștiute despre copilăria sa! Prin ce a trecut artista [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria ei care nu a fost deloc una ușoară. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar de-a lungul anilor, piesele sale au devenit hit-uri. Artista se mândrește cu o carieră de succes și cu o familie minunată, dar nu toată viața ei a fost una ușoară. Invitată recent în cadrul emisiunii „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, fosta membră a trupei Blondy a vorbit despre perioada copilăriei sale și a dezvăluit amănunte mai puțin știute.

Andreea Bănică, detalii neștiute despre copilăria sa! Prin ce a trecut artista
Andreea Bănică, detalii neștiute despre copilăria sa! Prin ce a trecut artista[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă.

Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta.”,
a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică, plătită cu 8 lei pentru un concert

Andreea Bănică și-a adus aminte de începutul carierei sale în industris muzicală. Cu sinceritate, vedeta a recunoscut că a susținut reprezentații pe sume modice, împreună cu colegele din trupa „Exotic”, care făcea furori la începutul anilor 2000. Pentru artistă nu au contat niciodată banii, spunând că au fost momente când a cântat pe 8 lei.  

Citeste si: Andreea Bănică, pregătită să-i facă o vizitiă medicului estetician! La ce intervenții estetice vrea să apeleze artista?!

 „ S ă știi că nu am fost niciodată disperate să avem nu știu ce preț. Am cântat și pe mai puțin și pe mai mult, pe 300, 800, 1000 și pe 3000, 5000. Eu nu am avut probleme de genul acesta, pentru că decât deloc e bine și puțin. rimii bani au fost… acum sunt 8 lei de persoană. Luam destule. Era bine pentru noi neavând nimic. Eram în trupa Exotic și aveam 8 lei de fiecare. Eu, Claudia, Julia, Lucian și Costi. 8 lei fiecare luam. Cânta Julia mea la telefon, în loc de microfon, pentru că nu aveam microfoane pentru toată lumea. Cântam pe birouri, la boxe micuțe. Din primii bani mi-am luat material pentru costumele de scenă ”, a declarat Andeeea Bănică.

Citește continuarea aici!