Stiri mondene

Andreea Bănică, motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele sociale: „Mă rog la o minune”

Andreea Bănică, motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele sociale
Andreea Bănică, motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele sociale [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bănică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost absentă de pe rețelele sociale. Uite despre ce este vorba!

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste de la noi din țară. Vedeta s-a lansat în muzică cu trupa „Exotic”. Însă, în cele din urmă, a rămas în atenția publicului prin cariera solo. Cântăreața este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, însă în ultima perioadă a fost absentă. Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor că nu a mai acordat atât de multă atenție paginii de Instagram pentru că patrupedul iubit, Nino, este grav bolnav.

Artista dorește să îi fie alături câinelui în aceste momente dificile și să îi facă suferința mai ușor de suportat.

Andreea Bănică, motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele sociale
Andreea Bănică, motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Câinele Andreei Bănică este grav bolnav 

Prin intermediul unor imagini postate pe internet, Andreea Bănică  a scris un mesaj trist, spunând că regretă că nu i-a mai acordat la fel de multă atenție de când a venit Noah, fiul ei, pe lume și susține că ar da timpul înapoi ca să nu-l mai neglijeze. 

Citeste si: Andreea Bănică, detalii neștiute despre începutul carierei sale în muzică! Artista, plătită cu 8 lei pentru un concert: „Decât deloc e bine și puțin”

„Dacă nu am mai fost așa activă în ultima perioadă este și pentru faptul că Nino este bolnav… îmi doresc să ne mai bucurăm împreună, să îl mai văd murdărel, să îl mai spăl la funduleț, să mai facă pipi în casă, să mai găurească o canapea, să mai roadă un pantof, să îi mai suport trăsnăile, să mai fugă după pisici, să se mai înfoaie la câte un câine mai mare ca el, să îl pupe pe Lucian mai mult decât pe mine.

Andreea Bănică, motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele sociale
Andreea Bănică, motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Este primul meu băiețel iar de când l-am născut pe Noah l-am neglijat din ce în ce mai mult. Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă iert și să îi promit că nu voi mai greși, că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spăla și peria mai des, că îi voi asculta nevoile… Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune.", a fost mesajul postat de Andreea Bănică

Citeste si: Andreea Bănică, dezvăluiri dureroase despre pierderea tatălui ei: „Dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc”

Fanii artistei au fost emoționați de imagini și de mesaj și i-au transmis artistei cele mai bune gânduri. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)