Stiri mondene

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima fotografie împreună

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima fotografie împreună
Cu ocazia zile de naștere a artistei, Tiberiu Argint a publicat prima imagine alături de Andreea Bălan. Ce mesaj emoționant i-a transmis?!

După ce au sărbătorit un an de relație cu o vacanță în Dubai, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat din nou într-o mică escapadă. Pentru că ieri artista a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani s-a gândit că cel mai bine ar fi să sărbătorească printr-o vacanță de vis alături de iubitul ei. 

Jurata de la „Te cunosc de undeva” și-a sărbătorit ziua de naștere în Grecia, alături de partenerul ei de viață și cu această ocazie Tiberiu Argint a spart gheața și a postat prima fotografie alături de Andreea Bălan. Deși de-a lungul relației lor au fost discreți, se pare că cei doi îndrăgostiți au început să se afișeze împreună în fața fanilor care abia așteptau să-i vadă împreună. Cu ocazia zilei de naștere a artistei, Tiberiu Argint a publicat o imagine inedită cu ei doi, însoțită de un mesaj emoționant.

„La mulți ani, iubita mea”, a scris Tiberiu Argint. La rândul ei, Andreea Bălan a distribuit postarea din InstaStory, iar pe fundal a ales să pună o piesă de dragoste.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima fotografie împreună

Andreea Bălan, mesaj pentru fanii săi din vacanța din Grecia 

Cu toate că a plecat în vacanță să se relaxeze, Andreea Bălan nu și-a uitat comunitatea online. Artista își ține mereu la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, așa că, și în vacanță a făcut la fel. A ținut să le mulțumescă celor care și-au făcut timp să o felicite de ziua ei de naștere. 

„Dragilor, vă pup! Sunt naufragiată undeva în Grecia, am luat bărcuța asta mititică ca să vin în larg, să am semnal, să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase.  Sunt foarte fericită că-mi scrieți și că îmi urați la mulți ani, este o zi frumoasă pentru mine, împlinesc o frumoasă vârstă, sunt înconjurată de prieteni, de iubire și voi îmi dați iubire, vă mulțumesc din suflet! Vă voi ține la curent cu ceea ce fac aici, voi mai posta și mâine, când voi avea semnal, acum nu am semnal pentru că sunt între insule, vă pup și vă iubesc!", a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima fotografie împreună