Stiri mondene

Andreea Bălan, dezvăluiri despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Andreea Bălan, dezăluiri despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint
Andreea Bălan [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan a oferit câteva detalii despre vacanța de lux din Dubai. Ce dezvăluiri a făcut artista?!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Pentru a sărbători aniversarea de un an a celor doi, jurata de la „Te cunosc de Undeva” și partenerul ei de viață au decis să plece într-o escapadă în Dubai. Deși nu au postat imagini împreună, Andreea Bălan și Tiberiu Argint își reacționează la postările făcute în mediul online.

Cei doi au hotărât de la începutul relației să-și trăiască dragostea departe de ochii curioșilor, dar frumoasa artistă mai oferă din când în când câteva detalii.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit că a ajuns pentru prima dată în Dubai și a rămas profund impresionată de locurile văzute. Deși a stat doar patru zile, Andreea Bălan plănuiește să se reîntoarcă.

Andreea Bălan, dezăluiri despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint
Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți.

Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, 
a spus Andreea Bălan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan ar putea ajunge, din nou, la altar foarte curând

În prezent, Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții salw. După multe momente dificile, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberi Argint. Chiar dacă cei doi îndrăgostiți nu au deschis acest subiect până acum, cel puțin în mod public, fanii vedetei sunt de părere că blondina și fratele Soniei Argint se vor căsători, într-un viitor apropiat. 

Andreea Bălan, dezăluiri despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint
Tiberiu Argint[Sursa foto: Instagram]

„Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seamă că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte. Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit. Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită”, povestise Andreea Bălan