Stiri mondene

Andreea Bălan a ajuns la spital cu dureri de stomac

Andreea Bălan a ajuns la spital cu dureri de stomac
Andreea Bălan a ajuns ieri dimineață la spital după ce a acuzat dureri îngrozitoare de stomac.

Medicii i-au acordat primul ajutor și i-au făcut o mulțime de investigații, însă nu se știe dacă artista va fi sau nu operată.

Andreea Bălan, mama și cele două fetițe

„Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică. Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei soț, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, au declarat surse apropiate Andreei Bălan, potrivit Playtech.

Andreea Bălan, mesaj motivațional pe Instagram

Andreea Bălan este o femeie extrem de puternică și a trecut prin multe dificultăți până la această vârstă. Artista a văzut moartea cu ochii anul trecut după ce a născut-o pe cea de-a doua fetiță a sa. La câteva luni distanță artista a anunțat că va divorța de George Burcea după ce fusese prins la volan sub influența stupefiantelor.

Andreea Bălan

„Viata iti da cat poti duce”, este motto-ul după care se ghidează Andreea și pe acre l-a postat și pe Instagram, ieri, alături de o fotografie. Fanii au încurajat-o în comentarii.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

viata iti da cat poti duce🎼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

„Ți-a dat viața de toate, Andreea! Ai trecut prin o mie de stări, de la agonie la extaz, fericire și apoi dezamăgire, dar a știut Cine a știut că ești puternică și oricât de greu ți s-a părut, tu mereu ai ieșit învingătoare”, „Oricat de tare ai fi cat sa mai duci😌am ramas socata multa sanatate Andreea🙏 sa te intorci cu bine la fetite, ne rugam pentru tine, te iubim si suntem multi❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile scrise de internauți.