Stiri mondene

Ce înseamnă pentru Andreea Bălan a fi vedetă: „Vedetismul și banii sunt consecințe a acelui lucru pe care tu îl faci bine”

Andreea Bălan
Andreea Bălan [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan a explicat în cadrul unui interviu ce înseamnă pentru ea conceptul de „vedetă” dar și ce a făcut ea de-a lungul anilor pentru a deveni vedetă.

Andreea Bălan este printre puținii artiști compleți din România. Andreea Bălan cântă și dansează în același timp și organizează show-uri spectaculoase cu numeroase costume. Are o echipă veche de ani buni și spune că pentru ea sunt foarte importanți oamenii din spatele ei. Fără ei nu ar avea cum să fie artistul din fața publicului care o apreciază încă de când era o fetiță cu codițe și cânta „Lasă-mă papa la mare” alături de Andreea Antonescu. 

Andreea Bălan
Andreea Bălan [Sursa foto: Captură YouTube]

„Puterea emoțională am dobândit-o după 30 de ani, iar acum după ce am devenit mamă am devenit foarte puternică. Important ste să înveți din greșeli. Eu am învățat din greșeli”, spune Andreea Bălan în cadrul unui interviu cu Lorena Buhnici.  

Andreea Bălan, despre cariera de artist: „Ambiția mea m-a consumat!” 

Andreea Bălan este o fire extrem de curajoasă și ambițioasă și mai nimic nu o doboară. Și-a dorit mereu să țină ștafeta sus, motiv pentru care nu a dat înapoi când a avut parte de o dezamăgire. 

„Voiam tot timpul să-i demonstrez tatălui meu că sunt bună și că sunt talentată. Și după aceea, chiar dacă nu am mai lucrat cu tata de la 18 ani, cred că ambiția asta a rămas și atunci când eram dată afară pe ușă intram pe geam. Sau când primeam un refuz, mă ambiționam și mergeam mai departe. Doar că de multe ori ambiția mea a fost dusă și la extrem, ceea ce mi-a folosit că de multe ori m-a ajutat. Doar că m-a consumat mult. E o ambiție care te și consumă. Și acum, în ultimul timp, mi-am dorit să fiu polivalentă”, a spus Andreea despre începuturile carierei sale. 

Andreea Bălan
Andreea Bălan [Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Bălan este de doi ani și vlogger, postând o dată pe săptămână vloguri cu cele două fetițe ale sale, Ella și Clara. Artista a încercat și o serie de videoclipuri motivaționale după divorț, însă nu a avut curajul să continue. 

„Mi-am dorit să fiu un influencer, să-mi păstrez latura de cântăreață, să rămân în entertainment cu show-urile pe care le fac și să fiu una dintre cele mai vândute artiste pe concerte, dar să trec pe partea asta de influencer. Să mai fac și vlog”, a mai spus Andreea Bălan. 

Andreea Bălan explică conceptul de „vedetă”

„Cum ieși în evidență? Decât făcând ceva din suflet. Văd la concursurile de copii: „Ce vrei să te faci când o să fii mare?”, „Păi vreau să fiu vedetă”.

Nu există asta să fii vedetă. Există „vreau să cânt, vreau să joc tenis” și vedetismul și banii sunt consecințe a acelui lucru pe care tu îl faci bine. Eu câștig bani pentru că fac ceva bine. Nu că sunt vedetă. Am o imagine pe care o promovez. Copiii din ziua de azi văd grești tot ceea ce se întâmplă în showbiz. Aplicațiile astea te păcălesc pentru că intri pe Tik Tok sau pe Instagram, îți faci un cont, dintr-o dată ai 100 000 de urmăritori și tu zici „Eu sunt vedetă!”. Păi vedetă că ce? Că ai făcut o poză frumoasă? Trebuie să ai substanță frumoasă de orice fel și apoi vedetismul ăsta este o consecință”, a mai spus Andreea Bălan în cadrul aceluiași interviu.