Stiri mondene

Andreea Antonescu i-a făcut o surpriză extrem de frumoasă Siennei, fiica sa cea mare: "Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei"

Andreea Antonescu a plecat în America pentru a-i fi alături fiicei sale cea mare
Andreea Antonescu și fiica sa cea mare, Sienna
Andreea Antonescu a plecat în America pentru a-i fi alături fiicei sale cea mare, Sienna, la aniversarea celor 12 ani. Iată cum a surprins-o?!

Andreea Antonescu a plecat într-o călătorie surpriză în America pentru a fi alături de fiica sa cea mare, Sienna, cu ocazia aniversării acesteia de 12 ani. Fosta membră a trupei Andre va rămâne în Statele Unite ale Americii timp de 10 zile și va avea parte de momente pline de bucurie alături de fiica ei. În weekend, artista a postat în mediul online mai multe fotografii alături de Sienna, precum și un mesaj plin de emoție.

"Astăzi o serbăm pe minunata mea sienna_spak, în avans, ziua ei find peste 3 zile! Numai mama sã nu fii cu sufletul împàrtit pe douà continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângã ea de ziua ei, iar ea nu a bânuit o secundã, desi, undeva n adâncul ei stia ca nu voi lipsi. Aceste surprize ramân cele mai frumoase amintiri, pentru cã nu avem altceva decât momente.

Sienna mea minunata, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta La mulți ani, inima mea! Te iubesc EMON!"
, a scris Andreea Antonescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Citește și: Andreea Bălan, vizită specială alături de fetițe în salonul Andreei Antonescu, după ce a născut pentru a doua oară

Andreea Antonescu, surpriză pentru fiica cea mare

Cântăreața nu doar că a surprins-o prin faptul că a lăsat-o pe cea mică acasă și s-a dus în America la ea, ci i-a făcut o super surpriză fiicei sale. Mai concret, după ce a ajuns în America, în Los Angeles, Andreea Antonescu s-a dus să își ia fiica de la școală, cu un balon roz, iar când a văzut-o, Sienna a izbucnit în plâns și și-a îmbrățișat mama. Deși ziua ei de naștere este pe 24 mai, aceasta a avut parte de o petrecere inedită duminică. 

Andreea Antonescu a plecat în America pentru a-i fi alături fiicei sale cea mare, Sienna
Andreea Antonescu

Citește și: Andreea Antonescu, victima bullyingului în copilărie. Cântăreața a fost foarte afectată de cum se comportau cei din jur cu ea: ”Mi le aruncau în față și râdeau de mine”

„Ziua ei  este pe 24 și i-o facem acum, pe 21 mai. Are un party cu prietenii și colegii de aici, apoi când va veni în țară, va petrece și cu colegii de aici", a mărturisit Andreea Antonescu pentru  Click.ro.