Stiri mondene

Andreea Antonescu, detalii neștiute despre relația cu noul iubit! Motivul pentru care nu se afișează cu el: „Am decis de comun acord”

Andreea Antonescu, detalii neștiute despre relația cu noul iubit
Andreea Antonescu [Sursa foto: Facebook]
Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care își ține iubitul ascuns. Uite despre ce este vorba!

Andreea Antonescu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, este o prezență extrem de activă în lumea mondenă și în spațiul online. Cântăreața și-a găsit din nou fericirea după ce s-a despărțit în urmă cu ceva timp de tatăl fetiței sale, Traian Spak. Chiar dacă nu a fost dezvăluită identitatea noului iubit, se pare că vedeta și partenerul său de viață trăiesc o poveste amoroasă destul de serioasă. În cadrul unui interviu oferit recent pentru publicația playtech.ro, artista a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu se afișează alături de noul partener, fiind de profesie jurnalist.

Conform spuselor sale, bărbatul nu își dorește să fie persoană publică.

Andreea Antonescu, detalii neștiute despre relația cu noul iubit
Andreea Antonescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andreea Antonescu, mărturisiri emoționante despre viața de mămică: ”Îmi dau seama că viața e plină de surprize”

„Anul acesta e unul aparte. Simt asta! Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior! M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine!Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental.

De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează. O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota! Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea. El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag!”
, a povestit Andreea Antonescu.

Iubitul Andreei Antonescu este mai mic decât ea, însă vârsta nu a fost o problemă pentru ei.

„Așa s-a întâmplat, dar nu e vina mea! Însă nici nu mă voi plânge pentru asta!”, a mai spus artista.

Andreea Antonescu, detalii neștiute despre relația cu noul iubit
Andreea Antonescu[Sursa foto: Facebook]

Andreea Antonescu, despre relația cu noul iubit 

În continuare, Andreea Antonescu  recunoaște că în recenta sa poveste de dragoste a pornit cu un sentiment de statornicie.

Andreea Antonescu, detalii neștiute despre relația cu noul iubit
Andreea Antonescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre o perioadă cruntă din viața ei: „Medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama”

„Nu intru într-o relația spunându-mi că pentru o vreme mă pot distra pentru scurt timp. Pentru o lună sau două! Nici vorbă! Dacă decid să fac un anume pas, atunci sunt implicată trup și suflet, cum se spune! Nu o fac pentru o lună, două, trei, nouă! Plec de fiecare dată cu dorința de a ne fii bine, mie și partenerului meu. Asta se întâmplă și acum și sper să avem și o doză de noroc, necesară unei relații. Dacă lucrurile vor evolua așa cum ne dorim, atunci voi oferi noi amănunte. La momentul oportun!”. a mai adăugat vedeta