Stiri mondene

Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante despre pierderea tatălui ei: „Nu am apucat să-i spun cât de mult îl iubesc”

Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante despre pierderea tatălui ei
Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante despre pierderea tatălui ei [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Antonescu a vorbit despre rolul important pe care l-a avut tatăl său în viața ei și cât de mult a afectat-o pierderea lui. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Invitată în platoul „Teo Show”, Andreea Antonescu și-a deschis sufletul și vorbit despre cel mai dureros moment din viața ei. Este vorba despre moartea tatălui său, Gheorge Antonescu, persoana care a susținut-o în carieră. Deși este una dintre vedetele care apare mereu în fața fanilor cu zâmbetul pe buze, Andreea Antonescu încă suferă atunci când își aduce aminte de părintele său pe care l-a pierdut în urmă cu 20 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Mai mult, artista se emoționează când povestește despre acest subiect. Andreea Antonescu a dezvăluit că regretă că nu a apucat să-i spună cât de mult îl iubește și cât de mult a însemnat în viața ei.

Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante despre pierderea tatălui ei
Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante despre pierderea tatălui ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Antonescu: „ Îmi doream să știe cât de mult l-am iubit și a însemnat pentru mine”

Fără doar și poate pierderea tatălui meu reprezintă cea mai mare suferință a vieții mele, pot să o numesc traumă a vieții mele.(...) În ciuda faptului că păream o persoană rebelă, în adâncul sufletului meu țineam cont de sfaturile lui. Îmi amintesc că mereu îmi spune că cel mai important lucru în viața asta este să ștu să fiu om. Tatăl meu era foarte inteligent, a fost mentorul meu, idolul meu și este în continuare. Era o persoană rațională, o persoană cu un simț al umorului foarte dezvoltat, știa să se descurce în orice situație. Îmi doream să știe cât de mult l-am iubit și a însemnat pentru mine. Nu am apucat să-i spun asta niciodată! A fost cel mai important om al vieții mele, îmi plăcea să-l am și acum undeva, aveam nevoie de el. Știu cum e să vrei să-l suni într-o zi și să nu poți să o mai faci. A fost momente când îmi doream să-l apelez, în timp am învățat că dau vreau să-i transmit ceva să mă uit așa în sus și să zâmbesc. Vreau să cred că de undeva de acolo mă urmărește. Nu l-am visat foarte des în ăștea 20 de ani, dar mi-a apărut în vis acum două luni și îmi spunea că mă iubește. M-am trezit foarte fericită”, a spus Andreea Antonescu.