Stiri

Andra vă invită în vacanță în Barcelona! Cea mai fresh melodie lansată în colaborare cu Dony și Matteo

Andra vă invită în vacanță în Barcelona! Cea mai fresh melodie lansată în colaborare cu Dony și Matteo
Andra, Dony și Matteo ne invită la vacanță, și nu oriunde, ci în Barcelona, acolo unde mii de turiști merg an de an să se încarce cu energie.

Chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus, Andra, Dony și Matteo, dau startul distracției și ne invită într-o vacanță muzicală în Barcelona.

Noul single cu ritmuri latino și influențe reggae propune publicului o evadare din vremurile actuale. În pulus, melodia conferă un boost de energie.  

„Hai să uităm de griji! Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă cu ochii minții, să visăm la zile mai însorite și mai simple! Vă dedic "Barcelona" împreună cu @dony_donici și @yesiammatteo! ❤Tag persoanei cu care vreți să plecați într-o vacanță cu prima ocazie!”, a scris Andra pe Instagram. 

Barcelona este destinația de vacanță preferată a Andrei, oraș pe care l-a vizitat chiar și vara aceasta alături de familia ei. 

„Barcelona este orașul meu preferat din Europa! De câte ori am ajuns acolo, în vacanță, mi s-a părut că timpul stă în loc. Este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul. Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!", a declarat Andra.

Matteo: „Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune!”

Piesa "Barcelona" prelungește vara, sentimentul de libertate și aventură. Asta e dorința noastră, de a pune vara într-o piesă care să te facă să dansezi, să visezi. Este o colaborare la care țin mult, a fost o plăcere să înregistrez piesa și să filmez clipul cu Andra și cu Matteo", a declarat Dony.

Dony

Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune! Așa cred că trebuie să ne trăim viața și despre asta cântăm. Piesa Barcelona are influențe reggae și sound-ul exotic îmi definește bine stilul. Sper să fie un hit!", a declarat și Matteo.

Matteo

Videoclipul melodiei a fost filmat în condiții de siguranță adaptate pandemiei de coronavirus.