Stiri mondene

Andra nu se oprește din surprins cu planuri inedite: ”Lucrăm la o nouă versiune. Aș vrea să fac o tradiție din asta”. Ce surprize le pregătește artista fanilor

Andra a recunoscut ce planuri are în viitorul apropiat
Andra
Andra a dezvăluit că are multe planuri de viitor în ceea ce privește cariera ei. Ce și-a propus artista?

Andra nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe din România, făcându-se remarcată prin vocea sa, melodiile acesteia bucurându-se de un real succes. Odată cu succesul de pe scenă, artista s-a bucurat și de multă publicitate pe micul ecran. Acesta nu este, însă, singurul aspect al vieții cu care vedeta se poate mândri. Cântăreața este soție și mama a doi copii superbi: Eva și David.

Andra a recunoscut ce planuri are în viitorul apropiat
Andra

Dincolo de televiziune, cea mai mare dragoste din viața ei va rămâne mereu muzica. În cadrul unui interviu oferit recent pentru Viva.ro, soția lui Cătălin Măruță a vorbit deschis despre surprizele pe care le pregătește pentru fanii ei.

„Pregătesc și pentru anul acesta turnee, spectacole cu concepte diferite, pentru toate gusturile. În acest moment, planificăm „Tradițional 2, un spectacol bazat pe ceea ce a fost „Tradițional, un mare succes cu care am fost în 5 orașe din țară, dar și 4 în străinătate.

Acum lucrăm la o nouă versiune, cu alte melodii și alți invitați. Mai am în plan single-uri și filmări pentru videoclipuri, desigur. Și vor mai fi și alte spectacole. Aș vrea să fac o tradiție din concertele de Crăciun, de exemplu
”, a spus Andra .  

Andra a recunoscut ce planuri are în viitorul apropiat
Andra

Citește și: Andra, copleșită de emoții: „Au o lecție importantă pentru mine”. Care e cel mai prețios sfat pe care artista l-a primit de la mama ei

Andra, despre începuturile carierei sale: ”A renunțat la orice pentru a fi alături de mine”

Deși este mereu cu zâmbetul larg pe buze și plină de energie și entuziasm, drumul spre succes nu a fost atât de ușor precum credea toată lumea. Andra a declarat că a fost susținută încă de la început de părinții săi, care au crezut cu adevărat în talentul său. 

Andra a recunoscut ce planuri are în viitorul apropiat
Andra

Citește și: Andra, moment mai puțin plăcut cu părinții lui Cătălin Măruță. Este de necrezut ce a putut să facă în fața socrilor: ”A fost cu plâns. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia”

„Am avut norocul de a fi susținută de părinții mei încă de mică, pentru că au crezut în talentul meu. Au jucat rolul susținătorilor, dar și sponsorilor, pentru că au investit în costumațiile mele, în înregistrările primelor melodii. Au fost acolo pentru fiecare vis de-al meu. Ei m-au ajutat să construiesc această carieră. Tata a renunțat la absolut orice din viața lui pentru a fi alături de mine. Chiar a făcut o școală de management și impresariat artistic, pentru că nu știa la început ce înseamnă să semnezi un contract cu o casă de discuri”, a povestit Andra, în urmă cu ceva timp.