Stiri mondene

Andra, momente dificile! Ce i se întâmplă artistei atunci când poartă masca de protecție: „Nu pot... ”

Andra are stări de anxietate
Andra a dezvăluit că nu mai suportă masca de protecție. Artista are stări de anxietate și chiar de panică atunci când poartă masca de protecție.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Andra și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a dezvăluit că atunci când este nevoită să poarte masa de protecție împotriva coronavirusului, artista are stări de anxietate. Mai mult, soția lui Cătălin Măruță a mai susținut că simte că nu poate respira.

„Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm când mergem la piaţă. Ştii şi cumva îmi creează o stare de anxietate că merg pe stradă şi pur şi simplu nu pot să respir”, a dezvăluit Andra.

Andra, Cătălin și Eva Măruță, infectați cu COVID-19

Reamintim că în urmă cu două luni, Andra, Cătălin Măruță și fiica lor, Eva au fost diagnosticați cu coronavirus. În urma rezultatelor, cei trei au fost nevoiți să stea 14 zile în carantină la domiciliu. Deși au avut o formă ușoară a bolii, jurata de la „Românii au talent” a recunoscut că a avut câteva zile în care s-a simțit rău. 

Andra, Cătălin și Eva Măruță

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine ”, a povestit Andra la vremea respectivă.

David Măruță, infectat și el cu COVID-19

De asemenea, după câteva zile, prezentatorul TV le-a povestit fanilor săi că fiul lui, David, a fost și el infectat pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut în mediul online, cu puțin timp înainte de a intra în direct.

Cătălin și David Măruță

„De astăzi David este în gașca noastră cu Covid. Nu e tocmai cel mai bun lucru, dar cred că își dorea foarte tare ca să nu mai stea izolat de noi.  Din păcate, David a fost și el confirmat pozitiv cu coronavirus.”,  a spus Cătălin Măruță.