Stiri mondene

Andra și 3 Sud Est au spart topurile muzicale! Sunt numărul 1 în trendingul românesc

Andra și 3 Sud Est au spart topurile muzicale! Sunt numărul 1 în trendingul românesc
Melodia lansată de Andra și băieții de la 3 Sud Est au spart toate topurile muzicale de la noi din țară, dar și din străinătate.

Andra se bucură de un succes formidabil după ce vineri a lansat piesa „Jumătatea mea mai bună” alături de băieții de la 3 Sud Est. În doar 24 de ore de la lamsare au ajuns pe primul loc în trendingul românesc cu peste 2 milioane de vizionări.

Andra și 3 Sud Est au spart topurile muzicale! Sunt numărul 1 în trendingul românesc

Compusă și produsă de către Laurențiu Duță, piesa „Jumătatea mea mai bună” este un omagiu pus pe note muzicale adus iubirii, însoțit de o poveste cinematografică regizată de NGM Creative, desprinsă parcă din marile musical-uri de pe Broadway. 

Andra și băieții de la 3 Sud Est, primele declarații după ce au ajuns pe locul 1 în trending

Andra a ținut să le mulțumească fanilor pentru numărul impresionant de vizualizări al piesei, așa că a intrat live pe Instagram alături de băieții de la 3 Sud Est. 

„E un eveniment important și pentru noi. La o zi de la lansare să fie în trending”, a declarat Viorel.

„Eu pot să zic că am fost foarte optimist cu piesa asta, Laur știe, el de vreun an de zile în calculator și când mi-a prezentat-o acolo i-am zis că e o piesă foarte bună”, a declarat și Mihai Budeanu. 

„El e un fel de radar de hit. De obicei când zice Mihai, are feeling-ul ăla, piesa este numărul 1”, a declarat și Laurențiu Duță. 

Andra și 3 Sud Est au spart topurile muzicale!

„Să știți că și eu am simțit același lucru când am ascultat pentru prima dată piesa și m-am bucurat foarte tare că m-ați invitat să cânt alături de voi, asta pentru că îmi și doream să am o piesă cu voi și în al doilea câ melodia este foarte frumoasă”, a mai spus și Andra. 

Laurențiu Duță a declarat că publicul 3 Sud Est știa că ei nu prea au făcut colaborări de-a lungul carierei lor, motiv pentru care Viorel îl certa adesea. Artiștii au vorbit despre momentele frumoase de la filmările videoclipului, dar și despre începuturile lor în muzică, atunci când „erau în stare să aducă bani de acasă”. 

„Era foarte greu să implementezi în România ce era afară. Uite că am ajuns, în România, astăzi, se fac lucruri foarte frumoase!”, a povestit Andra despre începuturile sale în muzică. 

„Într-o zi poate o să-mi fac curaj să intru în sacii de scrisori pe care le primeam. Noi primeam scrisori cu pupici la final. Aveam conturul buzelor pe hârtie”, a povestit și Laurențiu. 

Fanii au reacționat extrem de frumos după ce au ascultat versurile piesei și s-au bucurat să vadă că o piesă din industria muzicii ușoare este în trendingul românesc. 

„IN SFARSIT! Nu credeam ca mai apuc ziua in care pe locul 1 in trending nu va mai fi o manea cantata de unul cu nume de fenomene ale naturii. Felicitari!”, „In sfârșit o piesa in trending care își merita locul”, „Acesta e rezultatul pandemiei. Nu-l inchideti pe Laurentiu Duta in studio ca face hituri :))”, „Laurentiu si dragostea lui pentru muzica a creat acest HIT”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe Youtube.