Stiri mondene

Andra, ipostază neobișnuită pe Instagram: „Am vrut să impresionez”

Andra
În lipsa concertelor, artiștii simt că au mult prea mult timp liber și încearcă să-l piardă într-un mod cât mai productiv.

Andra este una dintre artistele care nu a mai avut evenimente în ultima perioadă din cauza pandemiei de coroanvirus și încearcă totuși să nu piardă contactul cu fanii. Artista a început să posteze pe rețelele de socializare mai multe ftoogrfaii din sânul familie și uite așa a mai câștigat simpatia fanilor care o urmăresc și o apreciază. Așa se face că Andra s-a filmat în timp ce machia și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Andra

Artista a recunocut că nu va pleca nicăieri, dar a vrut să se facă mai frumoasă pentru cei din casă și de acasă, adică pentru familia și fanii ei.

Andra

„Nu plec nicăieri, stau acasă, dar mi-era dor să văd cum îmi stă cu ruj roșu, dar am zis să fac o încercare și să îi impresionez pe cei din casă cu acest look”, a spus Andra. 

Andra, despre noul sezon „Românii au talent” 

Un nou sezon „Românii au talent” se va difuza începând cu 5 februarie, iar Andra face parte în continuare din juriu. Artista s-a declarat impresionată de concurenți și abia așteaptă să se difuzeze emisiunile.

„Acest sezon o să şocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să îşi arate talentele şi pasiunile”, a declarat jurata.

Andra a dezvăluit că în timpul show-ului a acordat cele două Golden Buzz-uri lăsându-se ghidată de emoție și de ceea ce a simțit în momentul respectiv.

„Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu. Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simţi emoţia pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a spus Andra, potrivit okmagazine, informează Libertatea.