Stiri mondene

Eva Măruță își serbează ziua numelui azi. Mesajul special primit din partea mamei sale, Andra

Eva Măruță
Eva Măruță a primit trei nume la naștere, toate cu o semnificație aparte. Ioana, nume pentru care se bucură de urări azi, este și numele bunicii sale.

Eva Măruță este bogată când vine vorba de numele pe care le-a primit la botez. Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță a primit trei nume, unul mai special ca altul: Eva Ioana Maria. Așa se face că Eva se simte norocoasă să fie felicitată de trei ori pe an și de ce nu, să mânânce tort de fiecare dată când serbează ziua numelui sau ziua de naștere.

Citeste si: Cătălin Măruță, moment stânjenitor la supermarket! Ce întrebare a primit de la fiul său în fața tuturor: "A trebuit să-i explic.."

Astăzi, Eva sărbătorește cu ocazia zilei de Sfântul Ion, iar Andra i-a transmis un mesaj special pe rețelele de socializare.

Eva Măruță

„La mulți ani, Eva Ioana Maria! ❤Fiecare nume pe care îl porți are o poveste frumoasă: Ioana este numele bunicii lui Cătălin, de la care știu că ai moștenit blândețe și sinceritate. Te iubim!
La mulți ani tuturor celor care poartă numele de Ion și Ioana! 🥂”, a scris Andra pe Instagram. 

Eva Măruță, mesaj pentru fani de ziua ei de nume 

La rândul ei, și micuța Eva le-a scris fanilor din mediul online un mesaj tare drăguț prin care le mulțumește tuturor pentru urări și părinților pentru că i-au pus trei nume.

Eva Măruță

„Mulțumesc pentru urări. Sunt foarte bucuroasă să primesc mesaje de la voi. Și mă bucur că mami și tati mi-au pus numele Eva Ioana Maria, ca să mănânc tort de multe ori!”, a scris și Eva Măruță pe aceeași platformă de socializare.