Stiri mondene

Andra, despre expunerea copiiilor ei în mediul online. Care sunt regulile pe care trebuie să le respecte David și Eva: „Le-am arătat ce au voie să facă și au înțeles care sunt regulile”

Andra a dezvăluit cum își protejează copiii de comentariile răutacioase din mediul online
Andra a dezvăluit cum își protejează copiii de comentariile răutacioase din mediul online [Sursa foto: Facebook]
Andra a dezvăluit cum își protejează copiii de comentariile răutacioase din mediul online.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton! Îndrăgita artistă și prezentatorul TV sunt sub lumina reflectoarelor de ani buni și au ales același lucru și pentru ambii lor copii. Nu este un secret pentru nimeni faptul că, David și Eva au cunoscut celebritatea de la vârste fragede, moștenind charisma și talentul părinților. Pentru că sunt expuși zilnic la fel de fel de pericole în mediul online, Andra și Cătălin Măruță i-au învăţat cum să facă faţă unor situaţii neplăcute.

Andra a dezvăluit cum își protejează copiii de comentariile răutacioase din mediul online
Andra a dezvăluit cum își protejează copiii de comentariile răutacioase din mediul online[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu oferit pentru publicația okmagazine.ro, Andra a dezvăluit cum și-a învățat ambii copii să ignore mesajele negative din mediul online. Mai mult, soția lui Cătălin Măruță susține că le-a explicat copiilor că internetul este un spațiu „vast”, în care părerile se împart în două tabere: pro și contra, motiv pentru care nu trebuie să fie afectați de hate-ul din mediul online

Citeste si: Andra, dezvăluiri inedite din relația de cuplu! Artista și soțul ei, Cătălin Măruță, aniversează 14 ani de căsnicie: „Ne reîndrăgostim unul de celălalt constant”

„Până acum am reuşit să îi protejăm, da, pentru că am stat lângă ei când au descoperit ecranele, tehnologia. Le-am arătat ce au voie să facă, să joace anumite jocuri educative, de exemplu, sau să îşi sune bunicii.  Pe măsură ce au evoluat, mai ales în ultimul timp când au făcut şi ore online, au devenit mai independenţi, dar au şi înţeles care sunt „regulile“: că Internetul este un spaţiu vast şi că, aşa cum pe stradă nu vorbim cu necunoscuţi, nici în online nu facem asta şi nu credem sau nu punem la suflet tot ce citim.”, a spus Andra.

Andra a dezvăluit cum își protejează copiii de comentariile răutacioase din mediul online
Andra a dezvăluit cum își protejează copiii de comentariile răutacioase din mediul online[Sursa foto: Facebook]

Andra, despre fiica ei, Eva: „Are o personalitate puternică”

În ceea ce o privește pe Eva, Andra nu prea își face griji că se poate lăsa afectată de un mesaj negativ, deoarece are o personalitate puternică.

Citeste si: Eva Măruță, replică pentru tatăl ei în ziua în care a împlinit 44 de ani: „ Când o să fii bătrân, o să-ți pară foarte rău că nu ai lăsat-o pe fiica ta...” VIDEO

„Are o personalitate foarte puternică şi nişte replici care ne lasă mască. De multe ori, spune lucruri „ca un om mare“ a mai adăugat artista.