Stiri mondene

Andi Constantin, drama neștiută a vieții lui! Cum a reușit burlacul să se vindece de depresie: „Viața mea s-a schimbat complet”

Andi Constantin, drama neștiută a vieții lui! Cum a reușit burlacul să se vindece de depresie
Andi Constantin a făcut dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viața sa. Șase luni a fost în depresie.

În momentul de față, Andi Constantin este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. De fiecare dată când apare în fața telespectatorilor, burlacul are zâmbetul pe buze. În spatele acestui zâmbet, Andi Constantin ascunde o adevărată dramă, pe care de cele mai multe ori, vedeta a ales să o lase nespusă. Recent, a apărut un incident nefericit din trecutul fostei ispite de la „Insula Iubirii”, iar dezvăluirile burlacului sunt de-a dreptul uluitoare. Din cauza unui accident cu mașina, Andi Constantin a fost nevoit să treacă prin momente dificile. În cadrul unui interviu, burlacul le-a recunoscut fanilor săi că a fost într-o depresie timp de șase luni de zile. În urma episodului nefericit, vedeta și-a dat seama că trebuie să prețuiească mai mult viața. Burlacul consideră că această experiență și-a pus puternic amprenta asupra vieții sale. Andi Constantin, drama neștiută a vieții lui! Cum a reușit burlacul să se vindece de depresie

„Un moment foarte greu a fost când am avut un accident de mașină și din cauza aceea am intrat într-o depresie mai bine de șase luni. Schimbarea de atitudine vizavi de viață m-a ajutat să mă pun pe picioare. Sigur, nu vă gândiți că asta s-a întâmplat peste noapte, e un proces de durată! Pentru mine, de exemplu, a însemnat că, în loc de a fi furios pe mine pentru ce am făcut, am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață. Am practicat emoții pozitive, am găsit recunoștință în fiecare zi, iar de atunci viața mea s-a schimbat complet.”, a declarat Andi Constantin.

Andi Constantin, drama neștiută a vieții lui! Cum a reușit burlacul să se vindece de depresie

Andi Constantin nu și-a dorit să fie faimos

În continuare, burlacul a vorbit și despre celebritate, spunând că acest lucru nu a fost niciodată o miză pentru el. Andi Constantinescu a devenit cunoscut publicului datorită rolului de ispită din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”.

„Pentru mine celebritatea nu a fost niciodată miza, ci a venit ca o consecință a apariției la televizor, ca o răsplată a publicului pentru faptul că am fost mereu cât se poate de sincer, deschis și vulnerabil. Cele mai mari beneficii au fost mesajele de la oameni care m-au încurajat, care mi-au arătat că mă înțeleg, că mă susțin și că nu mă judecă pentru alegerile sau greșelile mele. Eu, timidul, introvertitul, mi-am făcut sute de mii de prieteni virtuali care au grijă să îmi amintească faptul că îmi sunt alături.” a mai adăugat Andi Constantin.