Stiri mondene

Anda Adam și soțul ei s-au despărțit: „Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public”

 Anda Adam și soțul ei  s-au despărțit: „Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public”
După un an întreg timp în care au tot circulat zvonuri despre zvonurile despărțirii dintre Anda Adam și soșul ei, iată că el face anunțul oficial.

Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu nu mai formează un cupulu, iar anunțul a fost făcut de soțul artistei. Bărbatul a spus că nu are de gând să ofere foarte multe detalii din relația celor doi sau detalii despre despărțire. O apreciază pe Anda pesntru că este mama fiicei sale, însă a declarat vehement că nu mai poate exista o împăcare între ei.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Niculescu pentru Antena Stars.