Stiri mondene

Anda Adam și-a pus internetul în cap! A parcat pe locul destinat oamenilor cu handicap, iar „Polițiștii au Umor” au taxat-o dur

Anda Adam
Anda Adam [Sursa foto: Instagram Anda Adam]
Anda Adam a stârnit o adevărată controversă pe rețelele de socializare după ce a parcat pe locurile destinate oamenilor cu dizabilități.

Anda Adam a comis-o la cel mai înalt nivel după ce a parcat pe locurile destinate oamenilor cu dizabilități. Mașina artistei, care este foarte ușor de recunoscut, de altfel, a creat o adevărată controversă în mediul online.

Șoferi de Week-end Cluj au prins-o pe Anda Adam cu mâța în sac în parcarea unui mall și au postat fotografia pe rețelele de socializare. De aici și până la un adevărat război nu a fost decât un singur pas.

Fotografia a fost preluată de pagina de Facebook „Polițiștii au umor”, iar în descriere, administratorul paginii a făcut o glumă care a enervat-o la culme pe Anda Adam, chiar dacă ea era ceva vinovată: „Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște "șopinguri", a lăsat-o și ea așa, "în punctul mort". Sursa Șoferi De Week-end CLUJ”, este mesajul postat de administratorul paginii Polițiști au Umor.

Anda Adam a parcat pe locul destinat oamenilor cu dizabilități [Sursa foto: Facebook Polițițtiștii au Umor]

Mesajul a fost văzut de Anda Adam, care nu doar că a încercat să-și caute scuze, ba mai mult, a pus mâna pe telefon și a scris un mesaj în privat prin care îi anunța pe administratorii paginii care au „făcut-o de râs” pentru modul în care a parcat că va acționa prin lege dacă nu vor șterge postarea. Artista consideră că este o dovadă de bulllying la adresa ei.

Anda Adam a parcat pe locul destinat oamenilor cu dizabilități [Sursa foto: Facebook Polițițtiștii au Umor]

În consecință, „Polițiștii cu umor” au făcut publice și aceste mesaje, anunțând că nu vor șterge postarea de pe Facebook până când Anda Adam nu va fi sancționată conform legii. Nici de această dată Anda Adam nu s-a lăsat bătută, mergând pe premisa „poate fata” și încercând în continuare să se scoată pe motiv că locurile de parcare din București sunt foarte strâmte și îi este foarte greu să parcheze. Artista a mai argumentat că nu s-a gândit la acest aspect în momentul în care și-a achiziționat bolidul de lux. 

Anda Adam a parcat pe locul destinat oamenilor cu dizabilități [Sursa foto: Facebook Polițițtiștii au Umor]

Cum a încercat să se apare Anda Adam 

„Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: Să moară și capră vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv! Doar frustrare, răutate și jigniri! Mă opresc 5 min din treabă mea (că am multă, spre deosebire de cei care scriu aici) să dau acest mesaj, ca să explic o situație ,a sta așa că să îmi fac eu datoria morală de cetățean, în niciun caz să justific unor oameni de calitate îndoielnică care mă jignesc și îmi atribuie o grămadă de cuvinte urâte, vreo explicație!

Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreața și am și «fruntea lată»! Și am peste 1 milion de km conduși în 20 de ani de concerte prin țară! (medie 1000-1200 km conduși/ weekend) x 15 ani, că după aceea mi-am luat un șofer… fă tu calcul că e simplu)”, a menționat Anda Adam în secțiunea de comentarii a postării care a contrariat internetul.