Stiri mondene

Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit! Prima imagine cu cei doi: ”Inima mea”

Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit: ”Inima mea”
Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit: ”Inima mea” [Sursa foto: Facebook]
După o căsnicie de șase ani cu Sorin Niculescu, Anda Adam și-a găsit fericirea alături de altcineva. Cum arată bărbatul misterios din viața artistei?!

După șase ani de relație, Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit. Despre divorțul dintre cei doi s-a mai scris de-a lungul timpului, însă de fiecare dată frumoasa vedetă a infirmat zvonurile. După ce Anda Adam a fost surprinsă în brațele altui bărbat, Sorin Niculescu a fost cel care a confirmat separarea. Totodată, soțul vedetei a ținut să sublinieze că atât el, cât și Anda Adam vor să stea departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care nu își vor „spăla rufele murdare” în public, mai ales că la mijloc este vorba despre fiica lor, Evelin.

Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit: ”Inima mea”
Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit: ”Inima mea”

Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată.Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu.  Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a spus Sorin Niculescu.

Anda Adam, apariție inedită în brațele bărbatului misterios

În prezent, Anda Adam formează un cuplu cu un om de afaceri din Cluj. Bărbatul a fost cel care a făcut relația publică, postând în mediul online o imagine cu cei doi. În imagine putem vedea că omul de afaceri o ține strâns în brațe pe artistă. „Inima mea”,   a scris bărbatul în dreptul imaginii.

Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit: ”Inima mea”
Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit: ”Inima mea”[Sursa foto: Instagram]