Stiri mondene

Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Adi Sînă! Vedeta a dezvăluit care este secretul relației lor: ”Când ai o familie prioritățile se schimbă”

Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Adi Sînă
Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Adi Sînă [Sursa foto: Instagram]
Anca Serea le-a vorbit fanilor din mediul online despre viața de cuplu. Care este secretul relației dintre Anca Serea și Adi Sînă?!

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc! Îndrăgitul artist și soția sa au șase copii minunați și sunt doi părinți extrem de responsabili și grijulii. Imaginile de familie pe care le postează pe rețelele sociale îi înduioșează maxim pe fani. Recent, Anca Serea le-a dezvăluit internauțior cum decurge viața de cuplu atunci când există și șase copii la mijloc. Conform spuselor sale, relația cu partenerul de viață este extrem de importantă și momentele de intimitate nu trebuie să lipsească, motiv pentru care Anca Serea și Adi Sînă petrec în fiecare săptămână câte o seară singuri.

Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Adi Sînă
Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Adi Sînă[Sursa foto: Instagram]

Zilele acestea am petrecut mult timp în doi, alături de Adrian, și pentru că multe persoane m-au întrebat, vă voi explica în continuare mai în detaliu. Chiar dacă poate v-am mai spus și în trecut timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă.  Atunci când ai o familie, adică când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. Noi în cuplu ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi. Nu vă imaginați că este ușor, chiar dacă multe persoane își imaginează că am foarte multe ajutoare, adevărul este că doar mama uneori și bona Leei sunt cele care au grijă de copii. Însă cred că dacă noi am reușit și voi puteți reuși. Nu îmi imaginez că dețin rețeta fericirii în cuplu, dar știu că nu este suficient să spui unui om ca îl iubești, trebuie să îi și arăți și să ai parte de momente de liniște și tandrețe cu acesta.”,   a spus Anca Serea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adrian Sina (@adriansina)

Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit 10 ani de relație

Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit 10 ani de relație pe 14 februarie, de ”Valentine’s Day”. Prin intermediul unor mesaje postate pe rețelele sociale, cei doi și-au declarat dragostea pe care o au unul față de celălalt.

Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Adi Sînă
Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Adi Sînă[Sursa foto: Instagram]

„De 10 ani trăim iubirea împreună. Cu orice zâmbet, știu că iubirea este aici, în brațele mele. Nu cred că este o întâmplare. Tot ce simți, mai ales când iubești, nu este niciodată o întâmplare”, a fost mesajul transmis de Adi Sînă pe Instagram.

”În 10 ani am trăit multă iubire. A fost și este intens. Ador să aud cum cânți iubirea. De 10 ani adorm și mă trezesc cu aceeași piesă de iubire, aceeași voce”, a scris Anca Serea pentru Adrian Sînă.