Lansări muzicale

Amna și Emilian au lansat piesa „Stelele”

Amna și Emilian au lansat piesa „Stelele”
Amna și Emilian au lansat piesa „Stelele” [Sursa foto: Captură YouTube]
Amna și Emilian și-au unit vocile și au lansat „Stelele”. Ascultă aici cea mai fresh colaborare a momentului!

Noua piesă „Stelele” este compusă de către către cei doi artiști, Amna și Emilian,  alături de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu în studiourile HaHaHa Production.

Emilian și Amna, colaborare inedită

„Dragostea este cea mai puternică forță din Univers, iar piesa asta pune în versuri și muzică tot ce însumează ea. Atunci când am intrat în studio, nu ne gândeam vreo secundă că piesa aceasta va lua această formă și stare, pur și simplu așa a ieșit.

Suntem foarte fericiți de conexiunea și chimia muzicală pe care o avem și sper ca «Stelele» să ajungă în sufletul vostru. Nu este nimic mai frumos pe Pământ decât să iubești și să fii iubit, iar muzica amplifică această stare”, povestește AMNA.

Citeste si: Smiley, Connect-R și Theo Rose, printre artiștii care vor urca pe scena Romanian Music Awards 2022

„Iubirea e unul dintre cele mai frumoase lucruri din viață. Mă bucur nespus de mult să colaborez cu AMNA pe o piesă care este despre iubire. E piesa pe care o asculți când ești îndrăgostit și îți amplifică starea. E piesa pe care o asculți când vrei să îți găsești pe cineva și vrei să simți sentimentul ăla. E piesa aia pe care o asculți când suferi și-ți aduce aminte că va fi bine.

Iubirea-i cel mai frumos lucru ”, adaugă Emilian.