Lansări muzicale

Videoclip: Emilian lansează „Gura ta”

Emilian lansează „Gura ta”
Emilian lansează „Gura ta” [Sursa foto: Captură YouTube]
Emilian revine în atenția fanilor cu o nouă piesă de dragoste: „Gura ta”. Dă-i play aici și hai pe Facebook să ne scrii în comentarii cum ți se pare

Emilian revine cu un videoclip super pasional pentru piesa „Gura ta”. Melodia este scrisă deEmilian Nechifor, muzica creată de Emilian Nechifor, Gabriel Stanoiu, Serban Cazan, de producție s-au ocupat Gabriel Stanoiu și Serban Cazan, iar mix& master a fost realizat de Gabriel Stanoiu. Producția este marca HaHaHa Production & Cat Music. 

Citeste si: Emilian a lansat piesa „Noaptea Mea”

Emilian, primele declarații despre cea mai fresh piesă: „Gura ta”

Emilian a lucrat la versurile piesei „Gura ta”, iar asta îl face să fie și mai atașat de această melodie pe care tocmai a lansat-o și care speră că va fi pe placul fanilor. 

„Piesa <<Gura ta>> este poate una dintre cele mai speciale piese scrise de mine până acum. Am stat și m-am gândit într-o seară care este cel mai puternic fel de a-ți împărtăși iubirea.

Și am ajuns la sărut, poate cel mai banal lucru și totuși atât de intim și de special. Când iubești sincer, simți ca ai un râu de sentimente care pare că nu se oprește niciodată. Dar ce se întâmplă când nu mai primești în fiecare zi acel sărut de bună dimineața, sau acel sărut sincer și urmat de-un zâmbet larg pe față... eu am simțit că <<inima se deshidratează>>. Așa ca am început să scriu, până s-a concretizat această piesă"
, a declarat Emilian.