Lansări muzicale

VIDEOCLIP: AMNA - Trandafirii (Project - Balkanika)

AMNA - Trandafirii
AMNA - Trandafirii [Sursa foto: Captură YouTube]
AMNA a lansat o piesă nouă, intitulată „Trandafirii”. Uite cât de bine sună și cum arată videoclipul!

AMNA aduce în playlist-uri „Trandafirii”, prima sa piesă cu influențe balcanice ce face parte din Balkanika, cel mai fresh proiect balcanic dedicat exclusiv oamenilor care vor să petreacă pe ritmuri autohtone.

Citeste si: AMNA- La Usa Mea

„Ca în orice industrie, suntem în continuă mișcare, în continuă evoluție, iar trendurile se schimbă. Consider că pentru noi, cei care suntem în fața voastră este o provocare și o adevărată calitate să ne adaptăm gusturilor și cerințelor publicului nostru.

Datorită vouă, celor care ne ascultați suntem aici, iar pentru voi muncim și reușim să vă transmitem emoție, indiferent de stare”, povestește AMNA.

AMNA - Trandafirii
AMNA - Trandafirii[Sursa foto: Instagram]

Muzica și textul scrise de către Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilache, AMNA și Marian Mihai, „Trandafirii” este ca o metaforă a iubirii – așa cum aceștia sunt trecători, și iubirea poate dispărea la fel de repede precum a apărut.

Citeste si: Amna, confesiuni în lacrimi despre divorțul de fostul soț, Cristi Mușat! Motivul despărțirii: „Am îndurat foarte multe”

„Cântăm la foarte multe evenimente de mult timp la care oamenii vor să asculte piese pe care le-am lansat de-a lungul timpului, care au făcut înconjurul țării și nu numai. Astfel m-am gândit să încep un nou proiect muzical, balcanic.

«Trandafirii» este prima piesă pe care o lansez din acest proiect plin de viață, mult așteptat după perioada în care am stat cu toții în incertitudine. În continuarea acestui proiect vor urma cover-uri precum «Mama mea e florăreasă», «Șaraiman», alte piese proprii surpriză ce vor face parte din proiectul balcanic, dar și alte single-uri Pop pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi și pe care sper să le fredonați cu zâmbetul pe buze, ca și până acum“ adaugă artista.

Videoclip: AMNA- Trandafirii