Lansări muzicale

AMNA și Dorian Popa au lansat piesa „Pare rău, pare bine”

AMNA și Dorian Popa au lansat piesa „Pare rau, pare bine”
AMNA și Dorian Popa au lansat piesa „Pare rau, pare bine” [Sursa foto: Captură YouTube]
AMNA și Dorian Popa au făcut echipă și au lansat cel de-al patrulea single împreună „Pare rău, pare bine”.

AMNA și Dorian Popa colaborează din nou și lansează cel de-al patrulea single împreună: „Pare rău, pare bine”. Noua piesă este compusă de Robert Toma și de Alex Parker. În ceea ce privește clipul, acesta este regizat de Silviu Mîndroc. 

„Ne bucurăm foarte mult că am ajuns deja la a patra piesă împreună și cu ocazia aceasta vă anunț că deja ne-am propus să scoatem un album împreună.

Sperăm ca această piesă să ajungă la voi, să pătrundă în inimile voastre și să vă aducă o stare super bună. Avem câteva idei foarte tari și fresh pe care abia așteptăm să vi le arătăm, vocile noastre se îmbină perfect, iar Dorian este omul care mă inspiră și mă ajută de fiecare dată. Avem o relație de prietenie foarte strânsă de mulți ani și toată chimia necesară pentru a face o mulțime de proiecte împreună și sunt nerăbdătoare să le împărtășim cu voi", a spus Amna

Videoclip: AMNA și Dorian Popa- Pare rău, pare bine

„Deși suntem la a patra colaborare în această formulă, atât Amna, cât și eu am decis să lansăm o piesă împreună, pentru că până acum toate colaborările noastre au fost reale succese. Se pare că vocile noastre se armonizează foarte bine împreună și chestia asta place foarte mult și oamenilor și iată-ne la o a patra piesă, care sperăm să aibă succes cel puțin la fel ca și celelalte trei.

Sperăm să le placă piesa noastră, e tot ce ne putem dori. Dacă oamenilor le place, de acolo totul va fi ca la carte. Cu Dumnezeu înainte și către sufletele oamenilor”, a adăugat Dorian Popa.