Stiri mondene

Invitatul de 12 | Amna, după întoarcerea din Dominicană: „Îmi doresc să stau mai mult cu băiețelul meu”

Invitatul de 12 | Amna, după întoarcerea din Dominicană: „Îmi doresc să stau mai mult cu băiețelul meu”
Prospăt întoarsă din jungla din Dominicană, Amna a pășit în studio-ul Radio Impuls și a vorbit despre experiența Survivor, dar și despre planurile de viitor.

Amna a fost una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor România, dar s-a întors repede acasă pentru că nu s-a putut acomoda condițiilor grele din Dominicană. În plus, dorul ei de fiul ei a făcut-o să vrea să se întoarcă și mai repede în țară. 

Amna, artista în vârstă de 36 de ani, își dorește ca orice alt artist să dispară pandemia și să revină pe scenă, dar cu toate acestea, recunoaște că are nevoie de mai mult timp alături de fiul ei. Acesta este și motivul pentru care Amna a venit la emisiunea lui Cosmin Cernat alături de fiul ei David. Artista a vrut să petreacă cât mai mult timp cu fiul ei, așa că l-a luat și pe el la radio. 

Ce ar vrea Amna să se știe despre omul din spatele artistului? 

Întrebată de prezentatorul emisiunii „Invitatul de 12” ce nu se știe sau ce se știe mai puțin despre omul din spatele artistului, Amna a avut un răspuns foarte simplu: 

„E bine să mai stai uneori de vorbă cu cărţile pe faţă ca omul să înţeleagă că şi tu eşti tot om şi că ai stări. Şi ţi-e bine uneori, şi ţi-e greu. Vreau să petrec mai mult timp cu băiețelul meu că tot nu sunt concerte acum. Vreau să plec la munte, undeva unde e safe, o căbănuță închiriată. Asta îmi doresc să fac pentru că niciodată nu am avut timp să fac asta pentru că mereu am muncit în weekend-uri”, a declarat Amna despre „of-urile” sale. 

La fel ca orice alt artist afectat de pandemia de coronavirus, și Amna își dorește ca virusul să dispară și să se reia din nou activitatea artistică și nu numai, mai ales că ea își compune singură piesele și în ultima vreme nu a mai avut de unde să-și ia inspirația pentru piese. 

„Vreau să înceapă concertele. Îmi doresc să dispară COVID-ul și să nu mai apară altceva. Îmi doresc să fim bine și să se reia activitatea și toată lumea să intre pe făgașul normal”, a mai declarat Amna la „Invitatul de 12”.