Lansări muzicale

VIDEOCLIP. Amna și Liviu Teodorescu au lansat „Sper s-o iubești”

Amna și Liviu Teodorescu au lansat „Sper s-o iubești”
Amna și Liviu Teodorescu au lansat „Sper s-o iubești” [Sursa foto: Facebook]
Amna și Liviu Teodorescu au colaborat pentru prima dată și au lansat piesa „Sper s-o iubești”. Piesa a fost lansată de ziua artistei.

Amna și Liviu Teodorescu au colaborat pentru prima dată și au lansat piesa „Sper s-o iubești”, o piesă despre o relație care a ajuns la sfârșit, dar mai ales, despre puterea de a recunoaște acest lucru. 

Amna a dezvăluit că piesa este un cadou muzical oferit fanilor de ziua ei de naștere. 

„De ziua mea va fac cadou o parte din sufletul meu si al lui Liviu Teodorescu. Fiti

buni intotdeauna! TOT ceea ce oferim se întoarce mai devreme sau mai tarziu la noi, iar nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este pentru a ne trage în jos, ci pentru a ne determina să facem schimbările necesare în viaţa noastră pentru a fi bine. Ne dorim ca această piesă să ajungă la sufletele voastre”, a scris Amna pe Facebook.  

Liviu Teodorescu spune că Amna și-a pus sufletul pe tavă pentru piesa „Sper s-o iubești”

Liviu Teodorescu spune că la scrierea piesei s-a lăsat cu lacrimi din partea Amnei care a trăit experiența pe care a scris-o în versuri. Vă reamintim că Amna a divorțat de tatăl copilului ei. 

„Piesa cu AMNA a ieșit din pură întâmplare, într-o zi ne-am văzut la studio și am scris tot împreună cu ea. S-a lăsat cu lacrimi din partea ei, și-a pus sufletul pe tavă pe piesa asta și e fix ce a simțit ea la un moment dat", adaugă Liviu Teodorescu.